menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Real CPU Autobus Speed Špatně - Intel Pentium Duální Core E2200

Reply

Thread Nástroje
Old 23. dubna 2009, 10:17
Člen Skupina

Default Real CPU Autobus Speed Špatně - Intel Pentium Duální Core E2200

Ahoj kluci Im majitel od Intel Pentium duálním jádrem procesoru E2200 s Přední strana rychlostí sběrnice 800MHz.

Im pomocí PC-průvodce v okamžiku, a to se říká, že autobus rychlost procesoru je 200MHz a 800MHz anywere doesnt říkají ostatní.

Takže otázka je ... je tam nějaký problém s mým autobusem rychlostí nebo přední části autobusu a autobus se liší ... a pokud je problém, co mám dělat?

Zde jsou mé specifikace:

Základní: ECS P4M900T-M2
Bios: American Megatrends Inc
Čipset: VIA P4M900

Procesor: Intel Pentium E2200
Frekvence: 2200 MHz - (současné: 1199,58 MHz)

Obecné informace:

Real Frekvence: 1199,68 MHz
Multiplikačnímu: 6x
Nízká / Vysoká Násobitel: 6x / 11x
Multiplikačnímu Kryté: Ano
Marketing Frekvence: 2200 MHz

Přední strana Autobus informace:
Autobus Speed: 199,9 MHz
FSB frekvence: 799,8 MHz (QDR)

Počáteční frekvence:
Frekvence: 2200 MHz
Autobus Speed: 200,00 MHz (QDR)
Multiplikačnímu: 11x
Old 23. dubna 2009, 13:38
Člen Skupina

Intel procesory používat systém zvaný Quad Čerpací, v podstatě znamená, že vaše skutečné FSB se násobí 4 aka čtyřkoalice, aby vám váš efektivní FSB.
Old 10. května 2009, 21:08
Dárce Skupina

Ahoj Nikronius

To je to, co říká o své ECS desce: FSB 1066/800/533 MHz
Také říká: Podpora DDR2 667/533/400 DDR2 SDRAM

Jaký typ RAM máte nainstalované? Pokud jste DDR 2 a je FSB na 400, pak bude zobrazovat jako FSB ze 200. DDR 2 Ram je Dual Channel, každý kanál je jedna polovina z FSB. Pokud jste DDR 2, která je řekněme 533 pak FSB by bylo 261 dát nebo vzít jednu nebo dvě. Pokud se někdy, jak byste měli DDR 2 800 MHz FSB pak ukáže jako 400 MHz FSB.

Můj ASUS má dva DDR 2 800 MHz, 2 Gig modulů, CPU-Z říká můj hodnocené FSB je 400 MHz.

Teď když jsem chtěla zvýšit FSB ze Ram bych dostat coresponding zvýšení FSB na procesoru.

Zde je mnout - Pokud zvýšit FSB ze Ram vám zvýšit FSB ze všech složek, které na autobus, a Ram je na hlavní sběrnice pro základní desky. Takže vaše přetaktování Ram může dát vám zvýšení hodinové frekvence pro RAM a procesor, ale také overclocks žádné add-on karet, žádné zařízení, které je potřeba vložit Hlavní autobusové jako zvukové zařízení, USB, Network Interface, všechno. A nežádoucí účinky, pokud zařízení nadále provozovat je Teplo.

Jak se vám asi toto 'přetaktování' a ne shořet počítač? S adiquite chlazení. Pokud budete přetaktování FSB určitě zvýší chlazení před zvyšováním FSB.

Dalším způsobem, jak zvýšit o modifikátorem (to je uzamčen pro výrobu), ale to je násobkem FSB a frekvence procesoru.

Pokud si to ram z DDR 2 400 říci DDR 2 800 máte v podstatě zdvojnásobila FSB o paměti a procesoru, nemáte zdvojnásobila FSB na Hlavní autobusem, budete muset zvýšit tepla pro obě paměti a procesor, ale s adiquite ochlazování může to být ubytováni.

Šel jsem z DDR 2 400 MHz 1 Gig moduly (čtyři z nich) na dva DDR 2 800 MHz, 2 Gig modulů. My šli FSB z 200 na 400, můj čas rychlost na můj procesor šel od 2,4 GHz do 3,05 GHz, s modifikátorem je uzamčen na 9. Můj systém zvýšil ve 4 * F tepla.

Takže odpověď na vaši otázku - Není nic špatného na vaše FSB, to je hlášeny správně. CPU FSB poběží na co FSB z paměti je nastavena na. Jak jsem řekl můžete zvýšit FSB na paměti, ale nezapomeňte, všechny komponenty na Hlavní Autobus se také dostanete, že plácnutí do frekvence FSB a bude produkovat velké množství tepla.

Do hledání CPU-Z a podívat se, co to má co říct o procesoru, paměti a FSB.

MHO ...

Můj systém: Ouch

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Základní deska:
ASUS P5K D / WiFi
Paměť RAM:
4 Gig
Grafické karty (s):
Nvidia 8500 GT
Zvuková karta:
Dva, vestavěný, SoundBlaster PIC 512
Pevný disk (y):
SSD 64 Gig, Gig 370, 400 Gig
Optická mechanika (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Chlazení:
Thermalake, vlak 3 Ton
Síť / Internet:
Firewalled hardware a software
Monitor (s):
Princeton 19 "LCD - Potřebujete nový.
Operační systém (y):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Old 10. května 2009, 23:10
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal rider200 View Post
Jaký typ RAM máte nainstalované? Pokud jste DDR 2 a je FSB na 400, pak bude zobrazovat jako FSB ze 200. DDR 2 Ram je Dual Channel, každý kanál je jedna polovina z FSB. Pokud jste DDR 2, která je řekněme 533 pak FSB by bylo 261 dát nebo vzít jednu nebo dvě. Pokud se někdy, jak byste měli DDR 2 800 MHz FSB pak ukáže jako 400 MHz FSB.
To je nesprávné. Dvoukanálová pouze přiřadí paměťový modul do dvou různých kanálů pro zlepšení výkonnosti, zejména na stroje, které nejsou ani mít FSB jedno, protože se domnívá, že cílem je zvýšit šířku pásma pro integrovaný řadič pamětí, která vylučuje existenci FSB.

Citace:
Můj ASUS má dva DDR 2 800 MHz, 2 Gig modulů, CPU-Z říká můj hodnocené FSB je 400 MHz.
Důvodem je, že RAM funguje na stoupající a klesající hrany hodiny cyklu, roste její efektivní rychlosti 800 MHz, ale nominální rychlost na 400MHz. To je také patrně z synchronizací s "pravými" FSB, protože pouze procesory s velmi nízkým multiplikátory někdy uhodit FSB na 400MHz.

Citace:
Teď když jsem chtěla zvýšit FSB ze Ram bych dostat coresponding zvýšení FSB na procesoru.
Ne proporcionálně, a ne ve vaší situaci. Vzhledem k tomu, že RAM je v odemčené frekvenci můžete hodin je do pekla a zpět a nebude mít žádný rozdíl v rychlosti FSB nebo rychlost procesoru. Základní deska je zušlechtěnými pro non-synced FSB cokoliv dělat.

Citace:
Zde je mnout - Pokud zvýšit FSB ze Ram vám zvýšit FSB ze všech složek, které na autobus, a Ram je na hlavní sběrnice pro základní desky. Takže vaše přetaktování Ram může dát vám zvýšení hodinové frekvence pro RAM a procesor, ale také overclocks žádné add-on karet, žádné zařízení, které je potřeba vložit Hlavní autobusové jako zvukové zařízení, USB, Network Interface, všechno. A nežádoucí účinky, pokud zařízení nadále provozovat je Teplo.
FSB je na Northbridge. Všechny ty ostatní věci jsou na Southbridge. Tam by neměl být žádný rozdíl v hodinové frekvence něco o Southbridge.

Citace:
Jak se vám asi toto 'přetaktování' a ne shořet počítač? S adiquite chlazení. Pokud budete přetaktování FSB určitě zvýší chlazení před zvyšováním FSB.
Zvýšení jeden FSB bez změny napětí obvykle není zvýšení tepla žádné podstatné částky. Vcore změny udělat.

Citace:
Pokud si to ram z DDR 2 400 říci DDR 2 800 máte v podstatě zdvojnásobila FSB o paměti a procesoru, nemáte zdvojnásobila FSB na Hlavní autobusem, budete muset zvýšit tepla pro obě paměti a procesor, ale s adiquite ochlazování může to být ubytováni.

Šel jsem z DDR 2 400 MHz 1 Gig moduly (čtyři z nich) na dva DDR 2 800 MHz, 2 Gig modulů. My šli FSB z 200 na 400, můj čas rychlost na můj procesor šel od 2,4 GHz do 3,05 GHz, s modifikátorem je uzamčen na 9. Můj systém zvýšil ve 4 * F tepla.
To se nestane, protože ve většině případů FSB synchronizace je založena na rychlost procesoru, velikost paměti RAM, to ne. Pokud je to odemčený, CPU rychlost bude samozřejmě nezvýší.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pentium Dual Core E6300 multiplikátor odemčený? Xeon Procesory, základní desky & RAM 3 18.října 2009 11:03
Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPU) - Co se 2 procesory znamená? phillipbooker08 Procesory, základní desky & RAM 1 6. června 2009 10:19
Duální Pentium Core Vs Core 2 Duo rbscooby Procesory, základní desky & RAM 3 24. května 2008 15:32
Jsou dvojího Jádro procesoru 2X rychleji? simbeb Procesory, základní desky & RAM 9 9. Březen 2008 11:14
PC - Pentium 4 D duálním jádrem nebo Pentium Core Duo Hybr! D Obecné Hardware Chat 1 23. říjen 2006 01:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.