![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci Im majitel od Intel Pentium duálním jádrem procesoru E2200 s Přední strana rychlostí sběrnice 800MHz. Im pomocí PC-průvodce v okamžiku, a to se říká, že autobus rychlost procesoru je 200MHz a 800MHz anywere doesnt říkají ostatní. Takže otázka je ... je tam nějaký problém s mým autobusem rychlostí nebo přední části autobusu a autobus se liší ... a pokud je problém, co mám dělat? Zde jsou mé specifikace: Základní: ECS P4M900T-M2 Bios: American Megatrends Inc Čipset: VIA P4M900 Procesor: Intel Pentium E2200 Frekvence: 2200 MHz - (současné: 1199,58 MHz) Obecné informace: Real Frekvence: 1199,68 MHz Multiplikačnímu: 6x Nízká / Vysoká Násobitel: 6x / 11x Multiplikačnímu Kryté: Ano Marketing Frekvence: 2200 MHz Přední strana Autobus informace: Autobus Speed: 199,9 MHz FSB frekvence: 799,8 MHz (QDR) Počáteční frekvence: Frekvence: 2200 MHz Autobus Speed: 200,00 MHz (QDR) Multiplikačnímu: 11x |
|
| |||
| |||
| Intel procesory používat systém zvaný Quad Čerpací, v podstatě znamená, že vaše skutečné FSB se násobí 4 aka čtyřkoalice, aby vám váš efektivní FSB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Nikronius To je to, co říká o své ECS desce: FSB 1066/800/533 MHz Také říká: Podpora DDR2 667/533/400 DDR2 SDRAM Jaký typ RAM máte nainstalované? Pokud jste DDR 2 a je FSB na 400, pak bude zobrazovat jako FSB ze 200. DDR 2 Ram je Dual Channel, každý kanál je jedna polovina z FSB. Pokud jste DDR 2, která je řekněme 533 pak FSB by bylo 261 dát nebo vzít jednu nebo dvě. Pokud se někdy, jak byste měli DDR 2 800 MHz FSB pak ukáže jako 400 MHz FSB. Můj ASUS má dva DDR 2 800 MHz, 2 Gig modulů, CPU-Z říká můj hodnocené FSB je 400 MHz. Teď když jsem chtěla zvýšit FSB ze Ram bych dostat coresponding zvýšení FSB na procesoru. Zde je mnout - Pokud zvýšit FSB ze Ram vám zvýšit FSB ze všech složek, které na autobus, a Ram je na hlavní sběrnice pro základní desky. Takže vaše přetaktování Ram může dát vám zvýšení hodinové frekvence pro RAM a procesor, ale také overclocks žádné add-on karet, žádné zařízení, které je potřeba vložit Hlavní autobusové jako zvukové zařízení, USB, Network Interface, všechno. A nežádoucí účinky, pokud zařízení nadále provozovat je Teplo. Jak se vám asi toto 'přetaktování' a ne shořet počítač? S adiquite chlazení. Pokud budete přetaktování FSB určitě zvýší chlazení před zvyšováním FSB. Dalším způsobem, jak zvýšit o modifikátorem (to je uzamčen pro výrobu), ale to je násobkem FSB a frekvence procesoru. Pokud si to ram z DDR 2 400 říci DDR 2 800 máte v podstatě zdvojnásobila FSB o paměti a procesoru, nemáte zdvojnásobila FSB na Hlavní autobusem, budete muset zvýšit tepla pro obě paměti a procesor, ale s adiquite ochlazování může to být ubytováni. Šel jsem z DDR 2 400 MHz 1 Gig moduly (čtyři z nich) na dva DDR 2 800 MHz, 2 Gig modulů. My šli FSB z 200 na 400, můj čas rychlost na můj procesor šel od 2,4 GHz do 3,05 GHz, s modifikátorem je uzamčen na 9. Můj systém zvýšil ve 4 * F tepla. Takže odpověď na vaši otázku - Není nic špatného na vaše FSB, to je hlášeny správně. CPU FSB poběží na co FSB z paměti je nastavena na. Jak jsem řekl můžete zvýšit FSB na paměti, ale nezapomeňte, všechny komponenty na Hlavní Autobus se také dostanete, že plácnutí do frekvence FSB a bude produkovat velké množství tepla. Do hledání CPU-Z a podívat se, co to má co říct o procesoru, paměti a FSB. MHO ...
|
| ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
| Citace:
Citace:
Citace:
Citace:
Citace:
Citace:
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pentium Dual Core E6300 multiplikátor odemčený? | Xeon | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 18.října 2009 11:03 |
| Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPU) - Co se 2 procesory znamená? | phillipbooker08 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 6. června 2009 10:19 |
| Duální Pentium Core Vs Core 2 Duo | rbscooby | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 24. května 2008 15:32 |
| Jsou dvojího Jádro procesoru 2X rychleji? | simbeb | Procesory, základní desky & RAM | 9 | 9. Březen 2008 11:14 |
| PC - Pentium 4 D duálním jádrem nebo Pentium Core Duo | Hybr! D | Obecné Hardware Chat | 1 | 23. říjen 2006 01:57 |
| Thread Nástroje | |
| |