![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, παιδιά Im ο ιδιοκτήτης ενός διπλού πυρήνα Intel Pentium E2200 CPU με ένα Front Side Bus ταχύτητα 800MHz. Im χρησιμοποιώντας PC-οδηγό αυτή τη στιγμή και που λέει ότι το λεωφορείο ταχύτητα του επεξεργαστή είναι 200MHz, ενώ doesn't πω 800MHz anywere άλλο. Το ερώτημα λοιπόν είναι ... υπάρχει ένα πρόβλημα με το λεωφορείο μου ταχύτητα ή μπροστινή πλευρά λεωφορείων και λεωφορείων είναι διαφορετικά ... και αν υπάρχει ένα πρόβλημα τι μπορώ να κάνω; specs μου είναι εδώ: Κύρια: ECS P4M900T-M2 Bios: American Megatrends συν Chipset: VIA P4M900 Επεξεργαστής: Intel Pentium E2200 Συχνότητα: 2200 MHz - (τωρινή: 1199,58 MHz) Γενικές Πληροφορίες: Real Συχνότητα: 1.199,68 MHz Multiplier: 6x Χαμηλή / Υψηλή Multiplier: 6x / 11x Πολλαπλασιαστής Locked: Ναι Marketing Συχνότητα: 2200 MHz Front Side Bus Πληροφορίες: Bus Speed: 199,9 MHz Συχνότητα FSB: 799,8 MHz (QDR) Αρχικές Συχνότητες: Συχνότητα: 2200 MHz Bus Speed: 200,00 MHz (QDR) Πολλαπλασιαστής: 11x |
|
| |||
| |||
| Επεξεργαστές Intel χρησιμοποιεί ένα σύστημα που ονομάζεται Quad Αντλιοστάσιο, ουσιαστικά σημαίνει ότι το πραγματικό FSB πολλαπλασιάζεται επί 4 aka τετράκλινα, για να σας δώσουμε την αποτελεσματική FSB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Nikronius Αυτό είναι ό, τι λέει σχετικά με το ECS μητρική πλακέτα: FSB 1066/800/533 MHz Επίσης αναφέρει: Υποστήριξη DDR2 667/533/400 DDR2 SDRAM Τι είδους RAM έχετε εγκατεστημένο; Αν έχετε DDR 2 και είναι FSB 400 τότε θα δείχνει FSB 200. DDR 2 Dual Channel Ram είναι, κάθε Chanel είναι το ήμισυ του FSB. Αν έχετε DDR 2 πούμε ότι είναι 533, τότε η FSB 261 θα δώσει ή να λάβει ένα ή δύο. Εάν είχατε ποτέ πώς DDR 2 800 MHz FSB τότε θα εμφανίζονται ως 400 MHz FSB. ASUS μου έχει δύο DDR 2 800 MHz 2 Gig ενότητες, CPU-Z μου λέει ονομαστική FSB είναι 400 MHz. Τώρα, αν ήθελα να αυξηθεί το FSB της Ram, θα πάρετε μια coresponding αύξηση του FSB για τον επεξεργαστή. Εδώ είναι το τρίβετε - Αν αυξηθεί το FSB του Ram σας το FSB αύξηση όλων των στοιχείων σχετικά με το λεωφορείο, και η μνήμη RAM στην Κύρια λεωφορείο για τη μητρική πλακέτα. Έτσι overclocking Ram σας μπορεί να σας δώσει μια ώθηση στο ρολόι συχνότητα της μνήμης RAM και τον επεξεργαστή αλλά και κάθε overclocks add-on κάρτες, κάθε ενσωματώσετε προϊόντα που χρειάζεται το λεωφορείο Κύρια όπως συσκευές ήχου, USB, Network Interface, όλα. Και το αποτέλεσμα, αν οι συσκευές εξακολουθούν να λειτουργούν είναι θερμότητας. Πώς θα αποκτήσετε κοντά αυτό το "overclocking" και να μην καεί μέχρι τον υπολογιστή σας; Με adiquite ψύξης. Αν πρόκειται να overclock το FSB να είναι σίγουρος για την αύξηση της ψύξης πριν από την αύξηση του FSB. Ένας άλλος τρόπος για να χτύπημα μέχρι το τροποποιητή (αυτό είναι κλειδωμένο από την παραγωγή), αλλά είναι πολλαπλάσιο του FSB και την συχνότητα της CPU. Αν αλλάξετε από RAM DDR 2 400 να πω DDR 2 800 έχετε ουσιαστικά διπλασιαστεί το FSB για τη μνήμη και τον επεξεργαστή, δεν έχετε διπλασιάστηκε το FSB στην Κύρια λεωφορείο, θα έχετε μια αύξηση θερμότητας τόσο για τη μνήμη και ο επεξεργαστής αλλά με adiquite ψύξης αυτό μπορεί να γίνει αποδεκτή. Πήγα από DDR 2 400 MHz 1 Gig ενότητες (τέσσερα από αυτά) σε δύο DDR 2 800 MHz 2 Gig ενότητες. My FSB πήγε από 200 σε 400, μου ρολόι μου για την ταχύτητα επεξεργαστή μειώθηκε από 2,4 GHz έως 3,05 GHz, η τροποποιητή είναι κλειδωμένο στο 9. Το σύστημά μου αυξήθηκε 4 * F σε θερμότητα. Μέχρι να απαντήσω στην ερώτησή σας - δεν είναι κακό να σας FSB, είναι να αναφερθεί σωστά. Η CPU FSB θα τρέξει σε αυτό το FSB της μνήμης είναι ρυθμισμένη για. Όπως είπα, μπορείτε να χτύπημα μέχρι το FSB της μνήμης, αλλά να θυμάστε όλα τα στοιχεία σχετικά με την Κύρια Bus θα λάβετε επίσης ότι το χτύπημα FSB συχνότητας και θα παράγει μεγάλη θερμότητα. Κάντε μια αναζήτηση για το CPU-Z και δείτε τι έχει να πει για το FSB της CPU και της μνήμης. MHO ...
|
| ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
| Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Pentium Dual Core E6300 Πολλαπλασιαστής Αγγλική; | Xeon | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 18 Οκτώβρη 2009 11:03 |
| Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPU) - 2 επεξεργαστές Τι σημαίνει αυτό; | phillipbooker08 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 6 Ιουν 2009 10:19 |
| Pentium Dual Core Vs Core 2 Duo | rbscooby | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 24η Μαΐου 2008 15:32 |
| Οι επεξεργαστές διπλού πυρήνα 2X ταχύτερα; | simbeb | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 9 Μαρ 2008 11:14 |
| PC - Pentium 4 D διπλού πυρήνα ή Pentium Core Duo | Hybr! Δ | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 23 Οκτ 2006 01:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |