μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Real επεξεργαστές Bus Speed Λάθος - Intel Pentium Dual Core E2200

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Απρ. 2009, 10:17
Μέλος Ομάδα

Default Real επεξεργαστές Bus Speed Λάθος - Intel Pentium Dual Core E2200

Γεια σας, παιδιά Im ο ιδιοκτήτης ενός διπλού πυρήνα Intel Pentium E2200 CPU με ένα Front Side Bus ταχύτητα 800MHz.

Im χρησιμοποιώντας PC-οδηγό αυτή τη στιγμή και που λέει ότι το λεωφορείο ταχύτητα του επεξεργαστή είναι 200MHz, ενώ doesn't πω 800MHz anywere άλλο.

Το ερώτημα λοιπόν είναι ... υπάρχει ένα πρόβλημα με το λεωφορείο μου ταχύτητα ή μπροστινή πλευρά λεωφορείων και λεωφορείων είναι διαφορετικά ... και αν υπάρχει ένα πρόβλημα τι μπορώ να κάνω;

specs μου είναι εδώ:

Κύρια: ECS P4M900T-M2
Bios: American Megatrends συν
Chipset: VIA P4M900

Επεξεργαστής: Intel Pentium E2200
Συχνότητα: 2200 MHz - (τωρινή: 1199,58 MHz)

Γενικές Πληροφορίες:

Real Συχνότητα: 1.199,68 MHz
Multiplier: 6x
Χαμηλή / Υψηλή Multiplier: 6x / 11x
Πολλαπλασιαστής Locked: Ναι
Marketing Συχνότητα: 2200 MHz

Front Side Bus Πληροφορίες:
Bus Speed: 199,9 MHz
Συχνότητα FSB: 799,8 MHz (QDR)

Αρχικές Συχνότητες:
Συχνότητα: 2200 MHz
Bus Speed: 200,00 MHz (QDR)
Πολλαπλασιαστής: 11x
Old 23 Απρ. 2009, 13:38
Μέλος Ομάδα

Επεξεργαστές Intel χρησιμοποιεί ένα σύστημα που ονομάζεται Quad Αντλιοστάσιο, ουσιαστικά σημαίνει ότι το πραγματικό FSB πολλαπλασιάζεται επί 4 aka τετράκλινα, για να σας δώσουμε την αποτελεσματική FSB.
Old 10ης Μαΐου 2009, 21:08
Ομάδα Δωρητών

Γεια Nikronius

Αυτό είναι ό, τι λέει σχετικά με το ECS μητρική πλακέτα: FSB 1066/800/533 MHz
Επίσης αναφέρει: Υποστήριξη DDR2 667/533/400 DDR2 SDRAM

Τι είδους RAM έχετε εγκατεστημένο; Αν έχετε DDR 2 και είναι FSB 400 τότε θα δείχνει FSB 200. DDR 2 Dual Channel Ram είναι, κάθε Chanel είναι το ήμισυ του FSB. Αν έχετε DDR 2 πούμε ότι είναι 533, τότε η FSB 261 θα δώσει ή να λάβει ένα ή δύο. Εάν είχατε ποτέ πώς DDR 2 800 MHz FSB τότε θα εμφανίζονται ως 400 MHz FSB.

ASUS μου έχει δύο DDR 2 800 MHz 2 Gig ενότητες, CPU-Z μου λέει ονομαστική FSB είναι 400 MHz.

Τώρα, αν ήθελα να αυξηθεί το FSB της Ram, θα πάρετε μια coresponding αύξηση του FSB για τον επεξεργαστή.

Εδώ είναι το τρίβετε - Αν αυξηθεί το FSB του Ram σας το FSB αύξηση όλων των στοιχείων σχετικά με το λεωφορείο, και η μνήμη RAM στην Κύρια λεωφορείο για τη μητρική πλακέτα. Έτσι overclocking Ram σας μπορεί να σας δώσει μια ώθηση στο ρολόι συχνότητα της μνήμης RAM και τον επεξεργαστή αλλά και κάθε overclocks add-on κάρτες, κάθε ενσωματώσετε προϊόντα που χρειάζεται το λεωφορείο Κύρια όπως συσκευές ήχου, USB, Network Interface, όλα. Και το αποτέλεσμα, αν οι συσκευές εξακολουθούν να λειτουργούν είναι θερμότητας.

Πώς θα αποκτήσετε κοντά αυτό το "overclocking" και να μην καεί μέχρι τον υπολογιστή σας; Με adiquite ψύξης. Αν πρόκειται να overclock το FSB να είναι σίγουρος για την αύξηση της ψύξης πριν από την αύξηση του FSB.

Ένας άλλος τρόπος για να χτύπημα μέχρι το τροποποιητή (αυτό είναι κλειδωμένο από την παραγωγή), αλλά είναι πολλαπλάσιο του FSB και την συχνότητα της CPU.

Αν αλλάξετε από RAM DDR 2 400 να πω DDR 2 800 έχετε ουσιαστικά διπλασιαστεί το FSB για τη μνήμη και τον επεξεργαστή, δεν έχετε διπλασιάστηκε το FSB στην Κύρια λεωφορείο, θα έχετε μια αύξηση θερμότητας τόσο για τη μνήμη και ο επεξεργαστής αλλά με adiquite ψύξης αυτό μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Πήγα από DDR 2 400 MHz 1 Gig ενότητες (τέσσερα από αυτά) σε δύο DDR 2 800 MHz 2 Gig ενότητες. My FSB πήγε από 200 σε 400, μου ρολόι μου για την ταχύτητα επεξεργαστή μειώθηκε από 2,4 GHz έως 3,05 GHz, η τροποποιητή είναι κλειδωμένο στο 9. Το σύστημά μου αυξήθηκε 4 * F σε θερμότητα.

Μέχρι να απαντήσω στην ερώτησή σας - δεν είναι κακό να σας FSB, είναι να αναφερθεί σωστά. Η CPU FSB θα τρέξει σε αυτό το FSB της μνήμης είναι ρυθμισμένη για. Όπως είπα, μπορείτε να χτύπημα μέχρι το FSB της μνήμης, αλλά να θυμάστε όλα τα στοιχεία σχετικά με την Κύρια Bus θα λάβετε επίσης ότι το χτύπημα FSB συχνότητας και θα παράγει μεγάλη θερμότητα.

Κάντε μια αναζήτηση για το CPU-Z και δείτε τι έχει να πει για το FSB της CPU και της μνήμης.

MHO ...

Το σύστημά μου: Ωχ

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Motherboard:
ASUS P5K Δ / WiFi
Μνήμες:
4 Gig
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 8500 GT
Κάρτα Ήχου:
Δύο, ενσωματωμένα, SoundBlaster PIC 512
Hard Drive (s):
SSD 64 Gig, 370 Gig, 400 Gig
Optical Drive (s):
2 DVD - + RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 500W
Ψύξη:
Thermalake, Σιδηροδρομικός 3 Ton
Network / Internet:
Firewalled υλικού και λογισμικού
Monitor (ες):
Princeton 19 "LCD - Χρειάζεστε ένα νέο.
Operating System (s):
XP, Win 7 32, Νίκη 7 64
Old 10ης Μαΐου 2009, 23:10
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας rider200 View Post
Τι είδους RAM έχετε εγκατεστημένο; Αν έχετε DDR 2 και είναι FSB 400 τότε θα δείχνει FSB 200. DDR 2 Dual Channel Ram είναι, κάθε Chanel είναι το ήμισυ του FSB. Αν έχετε DDR 2 πούμε ότι είναι 533, τότε η FSB 261 θα δώσει ή να λάβει ένα ή δύο. Εάν είχατε ποτέ πώς DDR 2 800 MHz FSB τότε θα εμφανίζονται ως 400 MHz FSB.
Αυτό είναι ανακριβές. Διπλή κανάλι μόνο εκχωρεί μνήμη ενότητα σε δύο διαφορετικά κανάλια για τη βελτίωση των επιδόσεων, κυρίως για τις μηχανές που δεν ακόμη και έχω ένα FSB, λαμβάνοντας υπόψη ο στόχος είναι να αυξηθεί το εύρος ζώνης για να το ολοκληρωμένο ελεγκτή μνήμης που αποκλείει την παρουσία της FSB.

Απόσπασμα:
ASUS μου έχει δύο DDR 2 800 MHz 2 Gig ενότητες, CPU-Z μου λέει ονομαστική FSB είναι 400 MHz.
Αυτό οφείλεται στο ότι η μνήμη RAM κάνει εργασίες για την άνοδο και την πτώση στα άκρα του ρολογιού του κύκλου, η αύξηση της ταχύτητας με την αποτελεσματική 800MHz αλλά η ονομαστική ταχύτητα με την 400MHz. Αυτό είναι επίσης πιθανόν εκτός συγχρονισμού με το "πραγματικό" FSB, μεταποιητές, δεδομένου ότι μόνο με πολύ χαμηλή πολλαπλασιαστές θα είναι ποτέ χτυπήσεις FSB των 400MHz.

Απόσπασμα:
Τώρα, αν ήθελα να αυξηθεί το FSB της Ram, θα πάρετε μια coresponding αύξηση του FSB για τον επεξεργαστή.
Δεν αναλογικά και δεν σας το σενάριο. Δεδομένου ότι η RAM είναι σε ξεκλειδώνουν συχνότητα ρολόι σας μπορεί να είναι για την κόλαση και πίσω και δεν θα έχει καμία διαφορά στην ταχύτητα ή FSB ταχύτητα επεξεργαστή. Η μητρική πλακέτα είναι για την αντιστάθμιση της μη synced FSB κι αν κάνουμε.

Απόσπασμα:
Εδώ είναι το τρίβετε - Αν αυξηθεί το FSB του Ram σας το FSB αύξηση όλων των στοιχείων σχετικά με το λεωφορείο, και η μνήμη RAM στην Κύρια λεωφορείο για τη μητρική πλακέτα. Έτσι overclocking Ram σας μπορεί να σας δώσει μια ώθηση στο ρολόι συχνότητα της μνήμης RAM και τον επεξεργαστή αλλά και κάθε overclocks add-on κάρτες, κάθε ενσωματώσετε προϊόντα που χρειάζεται το λεωφορείο Κύρια όπως συσκευές ήχου, USB, Network Interface, όλα. Και το αποτέλεσμα, αν οι συσκευές εξακολουθούν να λειτουργούν είναι θερμότητας.
Το FSB είναι για το Northbridge. Όλα αυτά τα άλλα πράγματα σχετικά με το southbridge. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία διαφορά όσον αφορά το ρολόι συχνότητες τίποτα σχετικά με το southbridge.

Απόσπασμα:
Πώς θα αποκτήσετε κοντά αυτό το "overclocking" και να μην καεί μέχρι τον υπολογιστή σας; Με adiquite ψύξης. Αν πρόκειται να overclock το FSB να είναι σίγουρος για την αύξηση της ψύξης πριν από την αύξηση του FSB.
Αύξηση της τάσης ένα FSB ΧΩΡΙΣ αλλαγές συνήθως δεν αυξάνουν θερμότητα από κάθε σημαντικό ποσό. Vcore μεταβολές αυτές.

Απόσπασμα:
Αν αλλάξετε από RAM DDR 2 400 να πω DDR 2 800 έχετε ουσιαστικά διπλασιαστεί το FSB για τη μνήμη και τον επεξεργαστή, δεν έχετε διπλασιάστηκε το FSB στην Κύρια λεωφορείο, θα έχετε μια αύξηση θερμότητας τόσο για τη μνήμη και ο επεξεργαστής αλλά με adiquite ψύξης αυτό μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Πήγα από DDR 2 400 MHz 1 Gig ενότητες (τέσσερα από αυτά) σε δύο DDR 2 800 MHz 2 Gig ενότητες. My FSB πήγε από 200 σε 400, μου ρολόι μου για την ταχύτητα επεξεργαστή μειώθηκε από 2,4 GHz έως 3,05 GHz, η τροποποιητή είναι κλειδωμένο στο 9. Το σύστημά μου αυξήθηκε 4 * F σε θερμότητα.
Αυτό δεν θα συμβεί στις περισσότερες περιπτώσεις, επειδή η FSB συγχρον βασίζεται στην ταχύτητα του επεξεργαστή, δεν το RAM του. Αν είναι unlocked, η ταχύτητα του επεξεργαστή, προφανώς, δεν θα αυξηθεί.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Pentium Dual Core E6300 Πολλαπλασιαστής Αγγλική; Xeon Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 18 Οκτώβρη 2009 11:03
Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPU) - 2 επεξεργαστές Τι σημαίνει αυτό; phillipbooker08 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 6 Ιουν 2009 10:19
Pentium Dual Core Vs Core 2 Duo rbscooby Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 24η Μαΐου 2008 15:32
Οι επεξεργαστές διπλού πυρήνα 2X ταχύτερα; simbeb Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 9 9 Μαρ 2008 11:14
PC - Pentium 4 D διπλού πυρήνα ή Pentium Core Duo Hybr! Δ Γενική Συζήτηση Hardware 1 23 Οκτ 2006 01:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.