kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Real CPU Bus Speed Wrong - Intel Pentium Dual Core E2200

Reply

Téma eszközök
Old Április 23 2009, 10:17
Csoport tagja

Default Real CPU Bus Speed Wrong - Intel Pentium Dual Core E2200

Hi guys Im tulajdonosa egy Intel Pentium kétmagos E2200 CPU egy Front Side Bus sebessége 800MHz.

Im használ PC-varázsló abban a pillanatban, és azt mondja, hogy a busz sebessége a processzor 200MHz, és ez nem mond 800MHz anywere mást.

Tehát a kérdés az ... Van-e valami probléma a buszt sebesség vagy a front side bus és busz különböző ... és ha fennáll az a probléma, mit lehet tenni?

Itt vannak a specifikációk:

Alaplap: ECS P4M900T-M2
Bios: American Megatrends Inc.
Chipset: VIA P4M900

Processzor: Intel Pentium E2200
Frekvencia: 2200 MHz - (jelenleg: 1199,58 MHz)

Általános tudnivalók:

Valós frekvencia: 1199,68 MHz
Szorzó: 6x
Alacsony / magas Szorzó: 6x / 11x
Szorzó Locked: Yes
Marketing Frekvencia: 2200 MHz

Front Side Bus Information:
Bus Speed: 199,9 MHz
FSB Frequency: 799,8 MHz (QDR)

Eredeti Frekvenciák:
Frekvencia: 2200 MHz
Bus Speed: 200,00 MHz (QDR)
Szorzó: 11x
Old Április 23 2009, 13:38
Csoport tagja

Intel processzorok használatára rendszerrel Quad Pumping, alapvetően azt jelenti, hogy a tényleges FSB megszorozni 4 aka quad, hogy az Ön számára a hatékony FSB.
Old Május 10 2009, 21:08
Donor Group

Szia Nikronius

Ez az, amit mond hozzáértési ECS alaplap: FSB 1066/800/533 MHz
Azt is mondja: támogatás DDR2 667/533/400 DDR2 SDRAM

Milyen típusú ram van-e telepítve? Ha már DDR-2, és az FSB 400, akkor azt mutatják, mint a 200 FSB. DDR 2 Ram van Dual Channel, minden chanel az egyik fele az FSB. Ha már DDR-2, ami mondjuk 533, akkor a FSB lenne, hogy 261, vagy egy vagy kettő. Ha Ön már valaha, hogyan DDR 2 800 MHz-es FSB-n, akkor ez jelenik meg a 400 MHz FSB.

ASUS My két DDR 2 800 MHz-es 2 GIG modulok, a CPU-Z azt mondja, én névleges FSB 400 MHz-es.

Most, ha akarnám, hogy növelje az FSB a RAM-én egy coresponding növekedését FSB a processzort.

Itt van a hiba - Ha növelni FSB a Ram növelje az FSB az összes alkotóelemet, hogy busz, és a Ram van a főbb busz a alaplap. Szóval overclocking a Ram adhat lökést óra gyakorisága a RAM és a processzor, hanem azt is overclocks olyan add-on cards, minden embed készülékek szükség van a főbb busz, mint a megbízható eszközök, USB, hálózati csatoló, és így tovább. És a mellékhatás, ha az eszközök még mindig működnek Heat.

Mit kap körül ez a "túlhúzás", és nem égett ki a számítógépet? A adiquite hűtés. Ha megy az overclock FSB biztosan, hogy növeli a hűtő előtt, egyre nagyobb az FSB.

Egy másik módja annak, hogy felmerül a modifier (ez le van zárva a gyártás), de ez több az FSB és a CPU frekvencia.

Ha megváltoztatja a DDR RAM 2 400 azaz a DDR-2 800 van gyakorlatilag megduplázódott az FSB a memória és a processzor, nem is megduplázódott az FSB a főbb busz, akkor megnő a hő mind a memória valamint a feldolgozó, de a hűtés adiquite Ez lehet venni.

Elmentem a DDR 2 400 MHz-es 1 GIG modulok (négyen voltak), hogy két DDR 2 800 MHz-es 2 GIG modulokat. Saját FSB ment 200-400, a órajel én mentem processzor 2,4 GHz-től 3,05 GHz-es, a modifier le van zárva 9-kor. Saját rendszer megnövekedett 4 * F hő.

Szóval a választ a kérdésére - Nincs semmi baj a FSB, azt jelentette helyesen. A CPU FSB-n fut, mely az FSB a memória van beállítva. Mint mondtam is felmerül az FSB a memória, de ne feledjük összetevőit a fő Bus is kap, hogy a bump FSB gyakoriságát, és olyan sok hőt.

Van egy kereső a CPU-Z és mi azt mondjuk, hogy a CPU és a memória FSB.

MHO ...

My System: Ouch

Processzor (ok):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Alaplap:
ASUS P5K D / WiFi
RAM memória:
4 koncert
Grafikus kártya (k):
Nvidia 8500 GT
Hangkártya:
Két, a beágyazott, SoundBlaster PIC 512
Merevlemez (ek):
SSD 64 GIG, 370 koncert, 400 koncert
Optikai meghajtó (k):
2 DVD - + RW
Case / tápegység:
Antec 500W
Hűtés:
Thermalake, vonatérzékelési 3 Ton
Hálózat / Internet:
Firewalled hardver és szoftver
Monitor (ok):
Princeton 19 "LCD - Kell egy új.
Operációs rendszer (ek):
XP, Win 7 32, 7 64 győzelem
Old Május 10 2009, 23:10
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by rider200 View Post
Milyen típusú ram van-e telepítve? Ha már DDR-2, és az FSB 400, akkor azt mutatják, mint a 200 FSB. DDR 2 Ram van Dual Channel, minden chanel az egyik fele az FSB. Ha már DDR-2, ami mondjuk 533, akkor a FSB lenne, hogy 261, vagy egy vagy kettő. Ha Ön már valaha, hogyan DDR 2 800 MHz-es FSB-n, akkor ez jelenik meg a 400 MHz FSB.
Ez helytelen. Dual channel memória csak a hozzátartozó modul két különböző csatornákon a teljesítmény javítása érdekében, különösen a gépek, még csak nem is van A FSB, figyelembe véve, a cél az, hogy növeli a sávszélességet, hogy az integrált memória vezérlő, amely kizárja a jelen lévő FSB.

Idézet:
ASUS My két DDR 2 800 MHz-es 2 GIG modulok, a CPU-Z azt mondja, én névleges FSB 400 MHz-es.
Ez azért van, mert a RAM működik az emelkedő és csökkenő szélei óra ciklusban növeli a tényleges sebesség 800MHz, de a névleges sebesség, 400MHz. Ez is valószínűleg a szinkronizálás a "valódi" FSB, mivel a feldolgozók csak a nagyon alacsony multiplikátorok valaha is a hit a 400MHz FSB.

Idézet:
Most, ha akarnám, hogy növelje az FSB a RAM-én egy coresponding növekedését FSB a processzort.
Nem arányos, és nem a forgatókönyv. Mivel a RAM van egy nyitva gyakorisága akkor órát, hogy a pokol, és vissza, és akkor nem lenne-e különbség a FSB sebesség vagy a processzor sebességét. Az alaplap is ellensúlyozva a nem szinkronizálva FSB bármit is csinálni.

Idézet:
Itt van a hiba - Ha növelni FSB a Ram növelje az FSB az összes alkotóelemet, hogy busz, és a Ram van a főbb busz a alaplap. Szóval overclocking a Ram adhat lökést óra gyakorisága a RAM és a processzor, hanem azt is overclocks olyan add-on cards, minden embed készülékek szükség van a főbb busz, mint a megbízható eszközök, USB, hálózati csatoló, és így tovább. És a mellékhatás, ha az eszközök még mindig működnek Heat.
Az FSB pedig a Northbridge. Az összes többi dolog az Southbridge. Itt nem kellene-e különbség az óra frekvenciáit semmit a Southbridge.

Idézet:
Mit kap körül ez a "túlhúzás", és nem égett ki a számítógépet? A adiquite hűtés. Ha megy az overclock FSB biztosan, hogy növeli a hűtő előtt, egyre nagyobb az FSB.
Javulhat a FSB nélkül feszültségváltozások általában nem növeli a hőség által minden jelentős összeg. Vcore változtatásokat csinálni.

Idézet:
Ha megváltoztatja a DDR RAM 2 400 azaz a DDR-2 800 van gyakorlatilag megduplázódott az FSB a memória és a processzor, nem is megduplázódott az FSB a főbb busz, akkor megnő a hő mind a memória valamint a feldolgozó, de a hűtés adiquite Ez lehet venni.

Elmentem a DDR 2 400 MHz-es 1 GIG modulok (négyen voltak), hogy két DDR 2 800 MHz-es 2 GIG modulokat. Saját FSB ment 200-400, a órajel én mentem processzor 2,4 GHz-től 3,05 GHz-es, a modifier le van zárva 9-kor. Saját rendszer megnövekedett 4 * F hő.
Ez nem fog bekövetkezni, mert a legtöbb esetben az FSB szinkron alapul a CPU sebességét, és nem a RAM is. Ha nyitva, a CPU sebessége nyilvánvalóan nem növekszik.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Pentium Dual Core E6300 szorzó Unlocked? Xeon Processzorok, alaplapok és RAM 3 Október 18, 2009 11:03
Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPU) - Mit jelent a 2 CPU-k jelent? phillipbooker08 Processzorok, alaplapok és RAM 1 6. június 2009 10:19
Pentium Dual Core Vs Core 2 Duo rbscooby Processzorok, alaplapok és RAM 3 24. május 2008 15:32
Vannak, kétmagos CPU-2X gyorsabb? simbeb Processzorok, alaplapok és RAM 9 9. március 2008 11:14
PC - Pentium 4 D kétmagos Pentium vagy Core Duo Hybr! D Általános fémáru Chat 1 23. október 2006 01:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.