![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi guys Im tulajdonosa egy Intel Pentium kétmagos E2200 CPU egy Front Side Bus sebessége 800MHz. Im használ PC-varázsló abban a pillanatban, és azt mondja, hogy a busz sebessége a processzor 200MHz, és ez nem mond 800MHz anywere mást. Tehát a kérdés az ... Van-e valami probléma a buszt sebesség vagy a front side bus és busz különböző ... és ha fennáll az a probléma, mit lehet tenni? Itt vannak a specifikációk: Alaplap: ECS P4M900T-M2 Bios: American Megatrends Inc. Chipset: VIA P4M900 Processzor: Intel Pentium E2200 Frekvencia: 2200 MHz - (jelenleg: 1199,58 MHz) Általános tudnivalók: Valós frekvencia: 1199,68 MHz Szorzó: 6x Alacsony / magas Szorzó: 6x / 11x Szorzó Locked: Yes Marketing Frekvencia: 2200 MHz Front Side Bus Information: Bus Speed: 199,9 MHz FSB Frequency: 799,8 MHz (QDR) Eredeti Frekvenciák: Frekvencia: 2200 MHz Bus Speed: 200,00 MHz (QDR) Szorzó: 11x |
|
| |||
| |||
| Intel processzorok használatára rendszerrel Quad Pumping, alapvetően azt jelenti, hogy a tényleges FSB megszorozni 4 aka quad, hogy az Ön számára a hatékony FSB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Nikronius Ez az, amit mond hozzáértési ECS alaplap: FSB 1066/800/533 MHz Azt is mondja: támogatás DDR2 667/533/400 DDR2 SDRAM Milyen típusú ram van-e telepítve? Ha már DDR-2, és az FSB 400, akkor azt mutatják, mint a 200 FSB. DDR 2 Ram van Dual Channel, minden chanel az egyik fele az FSB. Ha már DDR-2, ami mondjuk 533, akkor a FSB lenne, hogy 261, vagy egy vagy kettő. Ha Ön már valaha, hogyan DDR 2 800 MHz-es FSB-n, akkor ez jelenik meg a 400 MHz FSB. ASUS My két DDR 2 800 MHz-es 2 GIG modulok, a CPU-Z azt mondja, én névleges FSB 400 MHz-es. Most, ha akarnám, hogy növelje az FSB a RAM-én egy coresponding növekedését FSB a processzort. Itt van a hiba - Ha növelni FSB a Ram növelje az FSB az összes alkotóelemet, hogy busz, és a Ram van a főbb busz a alaplap. Szóval overclocking a Ram adhat lökést óra gyakorisága a RAM és a processzor, hanem azt is overclocks olyan add-on cards, minden embed készülékek szükség van a főbb busz, mint a megbízható eszközök, USB, hálózati csatoló, és így tovább. És a mellékhatás, ha az eszközök még mindig működnek Heat. Mit kap körül ez a "túlhúzás", és nem égett ki a számítógépet? A adiquite hűtés. Ha megy az overclock FSB biztosan, hogy növeli a hűtő előtt, egyre nagyobb az FSB. Egy másik módja annak, hogy felmerül a modifier (ez le van zárva a gyártás), de ez több az FSB és a CPU frekvencia. Ha megváltoztatja a DDR RAM 2 400 azaz a DDR-2 800 van gyakorlatilag megduplázódott az FSB a memória és a processzor, nem is megduplázódott az FSB a főbb busz, akkor megnő a hő mind a memória valamint a feldolgozó, de a hűtés adiquite Ez lehet venni. Elmentem a DDR 2 400 MHz-es 1 GIG modulok (négyen voltak), hogy két DDR 2 800 MHz-es 2 GIG modulokat. Saját FSB ment 200-400, a órajel én mentem processzor 2,4 GHz-től 3,05 GHz-es, a modifier le van zárva 9-kor. Saját rendszer megnövekedett 4 * F hő. Szóval a választ a kérdésére - Nincs semmi baj a FSB, azt jelentette helyesen. A CPU FSB-n fut, mely az FSB a memória van beállítva. Mint mondtam is felmerül az FSB a memória, de ne feledjük összetevőit a fő Bus is kap, hogy a bump FSB gyakoriságát, és olyan sok hőt. Van egy kereső a CPU-Z és mi azt mondjuk, hogy a CPU és a memória FSB. MHO ...
|
| ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
| Idézet:
Idézet:
Idézet:
Idézet:
Idézet:
Idézet:
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Pentium Dual Core E6300 szorzó Unlocked? | Xeon | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | Október 18, 2009 11:03 |
| Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPU) - Mit jelent a 2 CPU-k jelent? | phillipbooker08 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 6. június 2009 10:19 |
| Pentium Dual Core Vs Core 2 Duo | rbscooby | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 24. május 2008 15:32 |
| Vannak, kétmagos CPU-2X gyorsabb? | simbeb | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | 9. március 2008 11:14 |
| PC - Pentium 4 D kétmagos Pentium vagy Core Duo | Hybr! D | Általános fémáru Chat | 1 | 23. október 2006 01:57 |
| Téma eszközök | |
| |