פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

נדל CPUs אוטובוס מהירות טעות - Intel Pentium Dual Core E2200

Reply

שרשרת כלים
Old 23 אפריל 2009, 10:17
חבר קבוצת

Default נדל CPUs אוטובוס מהירות טעות - Intel Pentium Dual Core E2200

היי חבר 'ה Im הבעלים של אינטל פנטיום DUAL CORE E2200 מעבד עם Front Side Bus Speed של 800mhz.

PC-IM באמצעות אשף ברגע והוא אומר כי מהירות Bus של CPU הוא 200mhz, וזה doesn't אומר 800mhz anywere אחר.

אז השאלה היא ... יש בעיה עם המהירות או את האוטובוס בצד הקדמי ואת אוטובוס אוטובוס שונים ... ואם יש בעיה מה אני יכול לעשות?

הנה מפרט שלי:

Mainboard: ECS P4M900T-M2
BIOS: American Megatrends בע"מ
שבבים: VIA P4M900

מעבד: אינטל פנטיום E2200
תדירות: 2200 MHz - (נוכחי: 1199.58 MHz)

מידע כללי:

נדל תדירות: 1199.68 MHz
מכפיל: 6x
נמוכה / גבוהה מכפיל: 6x / 11x
מכפיל נעול: כן
שיווק תדירות: 2200 MHz

Front Side Bus מידע:
אוטובוס Speed: 199.9 MHz
FSB Frequency: 799.8 MHz (QDR)

ראשוני תדרים:
תדירות: 2200 MHz
אוטובוס Speed: 200.00 MHz (QDR)
מכפיל: 11x
Old 23 אפריל 2009, 13:38
חבר קבוצת

מעבדי אינטל להשתמש במערכת התקשר Quad שאיבה, כלומר למעשה בפועל את fsb הוא כפול 4 aka מרובע, כדי לתת לך את אפקטיביות fsb.
Old 10 במאי 2009, 21:08
קבוצת תורמים

היי Nikronius

ECS מה זה אומר לגבי לוח האם: FSB 1066/800/533 MHz
כמו כן הוא אומר: תמיכה DDR2 667/533/400 DDR2 SDRAM

איזה סוג של ראם יש לך מותקן? אם יש לך DDR 2 וזה FSB של 400 ואז זה יראה כמו FSB של 200. DDR 2 Dual Channel היא ראם, כל אחד הוא חצי Chanel של FSB. אם יש לך DDR 2 זה אומר 533 אז FSB יהיה 261 לתת או לקחת אחד או שניים. אם אי פעם היה לך כיצד DDR 2 800 MHz FSB אז הוא היה מופיע בתור 400 MHz FSB.

אזור ASUS יש שני DDR 2 800 MHz 2 חלטורה מודולים, CPU-Z אומר שלי מדורגים FSB הוא 400 MHz.

עכשיו, אם אני רוצה להגדיל את FSB של רם הייתי מקבל coresponding עלייה FSB של המעבד.

הנה למרוק - אם תגדיל את FSB של רם שתגדיל את FSB של כל הרכיבים על האוטובוס, ואת רם על אוטובוס ראשיות עבור לוח האם. אז overclocking את רם עלול לתת לך לשפר ב תדר השעון של ראם ו המעבד אלא גם overclocks ההרחבה על כל הקלפים, כל זה צריך לשלב את התקני המרכזי אוטובוס כגון התקני קול, USB, ממשק הרשת, את כל זה. וגם את תופעת לואי אם עדיין פועלים התקנים הוא חום.

איך אתה מקבל את זה כ 'overclocking' ולא לשרוף את המחשב? עם adiquite הקירור. אם אתה הולך overclock את FSB להיות בטוח להגדלה קירור לפני שתגדיל את FSB.

דרך נוספת לפגוש את משנה (זה נעול על ידי ייצור) אבל זה מספר של מעבד FSB ואת התדירות.

אם תשנה את ראם מ 400 ל DDR 2 DDR 2 800 אומר לך בעצם הכפילה את FSB על הזיכרון ועל המעבד, שלא הכפילה את FSB על אוטובוס ראשיות, תצטרך להגדיל את החום לשני זיכרון ואת המעבד אבל עם קירור adiquite זה יכול להיות accommodated.

הלכתי מ DDR 2 400 MHz 1 חלטורה מודולים (ארבעה מהם) לשני DDR 2 800 MHz 2 מודולים חלטורה. אזור FSB הלך מ 200 ל 400, את השעון שלי על מהירות מעבד של 2.4 GHz הלך עד 3.05 GHz, משנה את נעול בשעה 9. המערכת שלי גדל ב 4 * F החום.

אז כדי לענות על השאלה שלך - אין שום דבר לא בסדר עם FSB שלך, זה מתבצע דיווח כראוי. את מעבד FSB יפעל בבית מה FSB של הזיכרון הוא הציב. כמו שאמרתי אתה יכול לפגוש את FSB של זיכרון אך זוכר את כל הרכיבים על ראשי אוטובוס יהיה גם לקבל את זה חבורה של תדר FSB ויהיה לייצר הרבה חום.

לבצע חיפוש על CPU-Z ולראות מה יש לו להגיד על מעבד וזיכרון FSB.

MHO ...

המערכת שלי: Ouch

מעבד (ים):
Core 2 Quad@3.05 GHz
לוח האם:
ASUS P5K ד / WiFi
זיכרון RAM:
4 חלטורה
כרטיס מסך (S):
Nvidia 8500 GT
כרטיס קול:
שני, מוטבע, SoundBlaster PIC 512
Hard Drive (s):
SSD 64 חלטורה, חלטורה 370, 400 חלטורה
כונן אופטי (S):
2-DVD - + RW
Case / PSU:
ANTEC 500W
Cooling:
Thermalake, רכבת 3 טון
רשת / אינטרנט:
Firewalled חומרה ותוכנה
צג (S):
פרינסטון 19 "LCD - צריך חדש.
מערכת הפעלה (S):
XP, Win 7 32, הרוויחו 7 64
Old 10 במאי 2009, 23:10
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי rider200 View Post
איזה סוג של ראם יש לך מותקן? אם יש לך DDR 2 וזה FSB של 400 ואז זה יראה כמו FSB של 200. DDR 2 Dual Channel היא ראם, כל אחד הוא חצי Chanel של FSB. אם יש לך DDR 2 זה אומר 533 אז FSB יהיה 261 לתת או לקחת אחד או שניים. אם אי פעם היה לך כיצד DDR 2 800 MHz FSB אז הוא היה מופיע בתור 400 MHz FSB.
זה לא נכון. Dual ערוץ מקצה רק מודול זיכרון לשני ערוצים שונים כדי לשפר את הביצועים, במיוחד על רוב המכונות אפילו לא לעשות את זה יש א FSB, בהתחשב המטרה היא להגדיל את רוחב הפס של בקר הזיכרון המשולב אשר מונע את נוכחותו של FSB.

ציטוט:
אזור ASUS יש שני DDR 2 800 MHz 2 חלטורה מודולים, CPU-Z אומר שלי מדורגים FSB הוא 400 MHz.
זאת, משום RAM עושה את העבודה על הקצוות עולה ועל נפילה של מחזור שעון, להגדיל את מהירות אפקטיבית כדי 800mhz אבל המהירות ביותר שלו ב 400mhz. זהו כנראה גם את הסינכרון עם "אמיתי" FSB, שכן רק עם מעבדים מאוד נמוך multipliers אי פעם להכות את FSB של 400mhz.

ציטוט:
עכשיו, אם אני רוצה להגדיל את FSB של רם הייתי מקבל coresponding עלייה FSB של המעבד.
לא באפן יחסי ולא את התרחיש. מאז הוא זיכרון RAM לעבר נעולים תדירות אתה יכול השעון זה לעזאזל והגב ואתה לא היה שום הבדל מהירות FSB או מהירות המעבד. לוח האם הוא compensating עבור מי שאינם synced FSB מה שאתה עושה.

ציטוט:
הנה למרוק - אם תגדיל את FSB של רם שתגדיל את FSB של כל הרכיבים על האוטובוס, ואת רם על אוטובוס ראשיות עבור לוח האם. אז overclocking את רם עלול לתת לך לשפר ב תדר השעון של ראם ו המעבד אלא גם overclocks ההרחבה על כל הקלפים, כל זה צריך לשלב את התקני המרכזי אוטובוס כגון התקני קול, USB, ממשק הרשת, את כל זה. וגם את תופעת לואי אם עדיין פועלים התקנים הוא חום.
ה FSB הוא על northbridge. כל אלה הם דברים אחרים על southbridge. לא צריך להיות שום הבדל השעון תדרים של דבר על southbridge.

ציטוט:
איך אתה מקבל את זה כ 'overclocking' ולא לשרוף את המחשב? עם adiquite הקירור. אם אתה הולך overclock את FSB להיות בטוח להגדלה קירור לפני שתגדיל את FSB.
הגדלת FSB של מתח ללא שינויים אינה בדרך כלל בחום על ידי כל עלייה ניכרת. Vcore לעשות שינויים.

ציטוט:
אם תשנה את ראם מ 400 ל DDR 2 DDR 2 800 אומר לך בעצם הכפילה את FSB על הזיכרון ועל המעבד, שלא הכפילה את FSB על אוטובוס ראשיות, תצטרך להגדיל את החום לשני זיכרון ואת המעבד אבל עם קירור adiquite זה יכול להיות accommodated.

הלכתי מ DDR 2 400 MHz 1 חלטורה מודולים (ארבעה מהם) לשני DDR 2 800 MHz 2 מודולים חלטורה. אזור FSB הלך מ 200 ל 400, את השעון שלי על מהירות מעבד של 2.4 GHz הלך עד 3.05 GHz, משנה את נעול בשעה 9. המערכת שלי גדל ב 4 * F החום.
זה לא יקרה, כי ברוב המקרים את FSB Sync מבוסס על מעבד של מהירות, לא של זיכרון RAM. אם הוא נעול, את מהירות מעבד של הגידול לא יהיה ברור.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.