mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Nekilnojamasis CPU Bus Speed neteisus - "Intel Pentium Dual Core E2200

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 23, 2009, 10:17
Narys

Default Nekilnojamasis CPU Bus Speed neteisus - "Intel Pentium Dual Core E2200

Hi guys Im iš Intel Pentium Dual Core E2200 CPU savininkui Front Side Bus 800 MHz sparta.

Im naudojant PC-Wizard metu ir ji sako, kad autobuso greitis yra 200MHz CPU, ir tai nepadės pasakyti 800MHz anywere kitur.

Taigi kyla klausimas, ... Ar su mano autobusu ar greičio Front Side Bus ir autobusų problema yra skirtingi ... ir jei yra problema, ką aš galiu padaryti?

Čia yra mano Specifikacijos:

Mainboard: ECS P4M900T-M2
BIOS: American Megatrends Inc
Chipset: VIA P4M900

Procesorius: Intel Pentium E2200
Frequency: 2200 MHz - (current: 1199,58 MHz)

Bendra informacija:

Nekilnojamasis Frequency: 1199,68 MHz,
Daugiklis: 6x
Low / High Daugiklis: 6x / 11x
Daugiklis Užrakinta: Yes
Rinkodara dažnis: 2200 MHz

Front Side Bus Information:
Bus Speed: 199,9 MHz
FSB Frequency: 799,8 MHz (QDR)

Pradinė Dažniai:
Frequency: 2200 MHz
Bus Speed: 200,00 MHz (QDR)
Multiplier: 11x
Old Balandis 23, 2009, 13:38
Narys

"Intel" procesoriais naudoti sistemą, vadinamą Quad siurbimas, iš esmės reiškia, kad Jūsų tikrasis FSB dauginamas iš 4 aka Quad, kad suteiktų jums efektyviai FSB.
Old Gegužė 10, 2009, 21:08
Donorų grupės

Hi Nikronius

Štai ką sako apie savo ECS plokštė: FSB 1066/800/533 MHz
Jis taip pat sako: Palaikymas DDR2 667/533/400 DDR2 SDRAM

Kokio tipo RAM turite įdiegti? Jei turite DDR 2 ir jis yra FSB 400 tada jis parodys, kaip FSB 200. DDR 2 RAM Dual Channel, kiekvienas Chanel yra viena pusė FSB. Jei turite DDR 2 tai pasakyti FSB 533 tada bus 261 duoti arba imti vieną ar du. Jei kada nors jums buvo kaip DDR 2 800 MHz FSB, tada ji būtų rodomi kaip 400 MHz FSB.

Mano ASUS turi du DDR 2 800 MHz, 2 Gig modulius, CPU-Z sako mano vertinta FSB 400 MHz.

Dabar, jeigu aš norėjau padidinti RAM FSB Norėčiau gauti coresponding padidinti FSB už procesorių.

Čia yra RUB - Jei padidinti RAM FSB jums padidinti visų tos autobusų dalys FSB ir RAM dėl PKS už plokštę. Tad įsijungimas jūsų Ram gali jums padidinti į laikrodžio dažnis RAM ir procesoriaus, bet jis taip pat overclocks bet papildomai korteles, bet įtvirtinti prietaisų, kurie turi PKS, pavyzdžiui, garso prietaisų, USB, tinklo, visi jos. Ir šalutinį poveikį, jei prietaisai iki šiol veikia, yra šilumos.

Kaip jums apie tai "įsijungimas", o ne lėkti jūsų kompiuteryje? Su adiquite aušinimo. Jei ketinate overclock FSB būtinai padidinti aušinimo prieš didinant FSB.

Kitas būdas Bump iki modifikatorius (tai yra užrakintas gamyba), bet jis yra FSB ir CPU dažnio keletą.

Jei jūs pakeisite savo avinas iš DDR 2 400, ty 2 800 NDR turite poveikis dvigubai FSB atminties ir procesoriaus, turite ne dvigubai, ant autobusų FSB, jums teks didinti šilumos tiek atminties ir procesorių, tačiau su aušinimo adiquite tai gali būti įmanoma.

Aš iš DDR 2 400 MHz 1 GIG modulius (keturi iš jų) dvi DDR 2 800 MHz, 2 Gig moduliai. Mano FSB atiteko 200-400, mano laikrodis ant mano procesoriaus greitis padidėjo nuo 2,4 GHz iki 3,05 GHz, modifikatoriaus yra užrakintas, 9. Mano sistema padidėjo 4 * F šilumos.

Tad atsakyti į jūsų klausimą - Nėra nieko blogo su savo FSB, ji yra pranešta teisingai. CPU FSB veiks ne ką atminties FSB yra nustatytas. Kaip minėjau, galite Trzaskać atminties FSB, tačiau nepamirškite, visi ant autobusų dalys taip pat gausite, kad FSB dažnis Bump ir duos daug šilumos.

Ar už CPU-Z paieškos ir pažiūrėti, ką jis turi pasakyti apie procesoriaus ir atminties FSB.

Mho ...

Mano sistema: Ouch

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad@3.05 GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K D / WiFi
RAM atmintis:
4 Gig
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 8.500 GT
Garso plokštė:
Dviejų, įterpti, SoundBlaster PIC 512
Kietasis diskas (-ai):
SSD 64 koncertai, koncertai 370, 400 GIG
Optical Drive (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Aušinimas:
Thermalake, "Traukinio 3 tonos
Tinklas / Internetas:
Firewallem aparatinė ir programinė įranga
Monitorius (-ai):
Princeton 19 "LCD - Reikia naujo.
Operacinė sistema (-os):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Old Gegužė 10, 2009, 23:10
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by rider200 View Post
Kokio tipo RAM turite įdiegti? Jei turite DDR 2 ir jis yra FSB 400 tada jis parodys, kaip FSB 200. DDR 2 RAM Dual Channel, kiekvienas Chanel yra viena pusė FSB. Jei turite DDR 2 tai pasakyti FSB 533 tada bus 261 duoti arba imti vieną ar du. Jei kada nors jums buvo kaip DDR 2 800 MHz FSB, tada ji būtų rodomi kaip 400 MHz FSB.
Tai yra neteisinga. Dual Channel tik priskiria atminties modulį du skirtingus kanalus, padidinti efektyvumą, visų pirma dėl mašinų, kad net turėti FSB, atsižvelgiant tikslas yra padidinti pralaidumą integruotą atminties valdiklio, kuris neleidžia dėl FSB dalyvavimo.

Citata:
Mano ASUS turi du DDR 2 800 MHz, 2 Gig modulius, CPU-Z sako mano vertinta FSB 400 MHz.
Tai yra todėl, kad RAM veikia darbo auga ir kurių kraštai takto ciklą, padidinti veiksmingą jos greitis 800MHz, bet jo nominalus greitis 400MHz. Tai taip pat tikriausiai iš sinchronizuoti su "Real" FSB, nes tik procesorius su labai mažai skleidėjai niekada nukentėjo nuo 400MHz FSB.

Citata:
Dabar, jeigu aš norėjau padidinti RAM FSB Norėčiau gauti coresponding padidinti FSB už procesorių.
Ne proporcingai, o ne savo scenarijų. Nuo RAM yra realizuojamas dažnio galėtumėte laikrodis tai į pragarą ir atgal ir tai būtų ne bet koks FSB greitis arba procesoriaus greičio skirtumo. Plokštės yra kompensuojamos ne sinchronizuojami FSB, ką daryti.

Citata:
Čia yra RUB - Jei padidinti RAM FSB jums padidinti visų tos autobusų dalys FSB ir RAM dėl PKS už plokštę. Tad įsijungimas jūsų Ram gali jums padidinti į laikrodžio dažnis RAM ir procesoriaus, bet jis taip pat overclocks bet papildomai korteles, bet įtvirtinti prietaisų, kurie turi PKS, pavyzdžiui, garso prietaisų, USB, tinklo, visi jos. Ir šalutinį poveikį, jei prietaisai iki šiol veikia, yra šilumos.
FSB yra Northbridge. Visų kitų dalykų dėl Southbridge. Neturėtų būti jokių laikrodis dažniai nieko Southbridge skirtumas.

Citata:
Kaip jums apie tai "įsijungimas", o ne lėkti jūsų kompiuteryje? Su adiquite aušinimo. Jei ketinate overclock FSB būtinai padidinti aušinimo prieš didinant FSB.
Didinti FSB be įtampos pokyčių paprastai neturi padidinti šilumos bet didelė suma. Vcore pakeitimus daryti.

Citata:
Jei jūs pakeisite savo avinas iš DDR 2 400, ty 2 800 NDR turite poveikis dvigubai FSB atminties ir procesoriaus, turite ne dvigubai, ant autobusų FSB, jums teks didinti šilumos tiek atminties ir procesorių, tačiau su aušinimo adiquite tai gali būti įmanoma.

Aš iš DDR 2 400 MHz 1 GIG modulius (keturi iš jų) dvi DDR 2 800 MHz, 2 Gig moduliai. Mano FSB atiteko 200-400, mano laikrodis ant mano procesoriaus greitis padidėjo nuo 2,4 GHz iki 3,05 GHz, modifikatoriaus yra užrakintas, 9. Mano sistema padidėjo 4 * F šilumos.
Tai negali atsitikti dažniausiai dėl to, FSB sinchronizavimo grindžiamas procesoriaus greičio, o ne avinas. Jei ji atrakinta, procesoriaus sparta, be abejo, negali didėti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pentium Dual Core E6300 daugiklis atrakinta? Xeon CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 18 spalis 2009 11:03
Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPUs) - 2 CPU Ką tai reiškia? phillipbooker08 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 6 birželis 2009 10:19
Pentium Dual Core vs Core 2 Duo rbscooby CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 Gegužė 24, 2008 15:32
Ar Dual Core CPUs 2X greičiau? simbeb CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 9 9 kovas 2008 11:14
PC - Pentium 4 D Dual Core ar Core Core Duo Hybr! D General Hardware Chat 1 23 spalis 2006 01:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.