![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi guys Im īpašnieks Intel Pentium Dual Core E2200 CPU ar Front Side Bus ātrumu 800MHz. IM, izmantojot PC-vedni brīdī un ir teikts, ka autobusa ātrums CPU ir 200MHz, un tā doesn't teikt 800MHz anywere cits. Tātad jautājums ir ... Vai ir problēma ar manu autobusu ātrumu vai front side bus autobusu ir dažādas ... un ja ir problēma, ko es varu darīt? šeit ir manas specs: Mainboard: ECS P4M900T-M2 Bios: American Megatrends Inc Chipset: VIA P4M900 Procesors: Intel Pentium E2200 Frekvence: 2200 MHz - (current: 1199,58 MHz) Vispārīga informācija: Real Frequency: 1199,68 MHz Multiplier: 6x Low / High Multiplier: 6x / 11x Reizinātājs Slēgts: Jā Marketing Frekvence: 2200 MHz Front Side Bus Informācija: Bus Speed: 199,9 MHz FSB Frequency: 799,8 MHz (QDR) Initial Frekvences Frekvence: 2200 MHz Bus Speed: 200.00 MHz (QDR) Multiplier: 11x |
|
| |||
| |||
| Intel procesori izmanto sistēmu, ko sauc Quad Pumping, būtībā nozīmē, ka jūsu faktiskā FSB tiek reizināts ar 4 aka quad, pie jūsu efektīvu FSB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Nikronius Tas ir tas ECS saka par savu mātesplati: FSB 1066/800/533 MHz Tajā arī teikts: Support DDR2 667/533/400 DDR2 SDRAM Kāda RAM jums ir instal? Ja jums ir DDR 2 un tam ir FSB 400, tad tā tiks rādīta kā 200 FSB. DDR 2 Ram ir Dual Channel, katrs Chanel ir puse no FSB. Ja jums ir DDR 2, kas ir ti 533 tad FSB būtu 261 sniegt vai pieņemt vienu vai divus. Ja, kā kādreiz esat bijusi DDR 2 800 MHz FSB, tad tas parādīsies kā 400 MHz FSB. Mans ASUS ir divas DDR 2 800 MHz 2 Gig moduļus, CPU-Z saka mana rated FSB ir 400 MHz. Tagad, ja es gribēju, lai palielinātu FSB no Ram es varētu saņemt coresponding palielināt FSB uz procesoru. Šeit ir rub - Ja jūs palielināt FSB no Ram, Jūs palielināt FSB visu šajā autobusu komponentus, Ram ir uz Main autobuss uz mātesplati. Tā overclocking jūsu Ram var Jums palielināt ar takts frekvenci no RAM un procesoru, bet arī overclocks jebkādu papildus kartes, jebkurā embed ierīces, kas nepieciešama Galvenā autobusu, piemēram, skaņu ierīces, USB, Network Interface, visi no tā. Un blakus efekts, ja ierīces joprojām darbojas, Heat. How do you get ap šo "overclocking", nevis sadeg jūsu datorā? Ar adiquite dzesēšanā. Ja jūs dodaties uz OVERCLOCK FSB pārliecinieties, lai palielinātu dzesēšanas pirms palielināt FSB. Vēl viens veids, kā sasist augšu modifikatoru (tas ir bloķējis ražošana), bet tas dalās ar FSB un CPU frekvenci. Ja jūs maināt savu ram no 2 400 DDR teikt DDR 2 800 jums ir faktiski divkāršojies FSB uz atmiņu un procesoru, neesat divkāršojies FSB uz Main autobusu, jums būs termiski pieaugums abās atmiņas un procesors, bet ar adiquite dzesēšanas to var izmitināt. Es devos no 2 400 DDR MHz 1 Gig moduļi (četras no tām) līdz diviem DDR 2 800 MHz 2 Gig moduļiem. Mans FSB devās 200-400, mana pulksteņa ātrums uz manu procesoru pieauga no 2,4 GHz līdz 3,05 GHz, modifikators tiek slēgts pēc 9. Mana sistēma palielina 4 * F siltumu. Lai atbildētu uz jūsu jautājumu - Nekas nav kārtībā ar jūsu FSB, tas tiek ziņots pareizi. CPU FSB darbosies kāda FSB un atmiņas ir noteikts. Kā jau teicu varat kliegt līdz FSB un atmiņas bet atceraties visas sastāvdaļas Main Bus arī saņems, ka sitiens ar FSB frekvenci un radīs daudz siltuma. Vai meklējiet CPU-Z un redzēt, kas tas ir ko teikt par CPU un atmiņas FSB. Vadītspējas vienība ...
|
| ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
| Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|