mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Real procesoare Bus Speed Wrong - Intel Pentium Dual Core E2200

Reply

Thread Tools
Old 23 aprilie 2009, 10:17
Grupul de stat

Salut baieti Im proprietarul unei Intel Pentium dual core E2200 cu un procesor Front Side Bus viteza de 800mhz.

Im utilizarea PC-expertul în acest moment şi spune că autobuzul viteza de 200mhz cpu este, şi ea doesnt 800mhz anywere spune altceva.

Deci întrebarea este ... Există o problemă cu autobuzul meu de viteza sau de reacţie faţă de autobuze şi autobuz sunt diferite ... şi dacă există o problemă ce pot sa fac?

aici sunt specificatiile meu:

Mainboard: ECS P4M900T-M2
BIOS: American Megatrends Inc
Chipset: VIA P4M900

Procesor: Intel Pentium E2200
Frecventa: 2200 MHz - (actual: 1199.58 MHz)

Informaţii generale:

Real Frecventa: 1199.68 MHz
Multiplicator: 6x
Min / Înaltul Multiplicator: 6x / 11x
Multiplicatorul blocate: Da
Marketing Frecventa: 2200 MHz

Front Side Bus Informatii:
Bus Speed: 199.9 MHz
FSB Frecventa: 799.8 MHz (QDR)

Frecvenţele iniţială:
Frecventa: 2200 MHz
Bus Speed: 200.00 MHz (QDR)
Multiplicator: 11x
Old 23 aprilie 2009, 13:38
Grupul de stat

Procesoare Intel utilizarea unui sistem numit Quad de pompare, înseamnă că dumneavoastră actuală FSB este multiplicat de 4 aka quad, pentru a vă oferi eficiente FSB.
Old 10 mai 2009, 21:08
Grupul de donator

Max Nikronius

Aceasta este ceea ce ECS spune despre placa de bază: FSB 1066/800/533 MHz
De asemenea, spune: Support DDR2 667/533/400 DDR2 SDRAM

Ce tip de ram ai instalat? Dacă aveţi DDR 2 şi este FSB de 400 atunci se va arăta ca FSB de 200. DDR 2 Ram este Dual Channel, fiecare Chanel este o jumătate din FSB. Dacă aveţi DDR 2 spun că este 533, atunci ar fi FSB 261 oferi sau de a lua una sau două. Dacă aţi avut vreodată cum DDR 2 800 MHz FSB, atunci ar apărea ca 400 MHz FSB.

ASUS meu are două DDR 2 800 MHz 2 gig module, CPU-Z spune-mi evaluat FSB este de 400 MHz.

Acum, dacă aş fi vrut să crească FSB de Ram I-ar obţine o creştere în coresponding FSB de procesor.

Aici este RUB - Dacă creşterea FSB de Ram ai creşte FSB de toate componentele pe care autobuzul, iar memoria RAM este pe Magistrala pentru placa de bază. Deci overclocking Ram dumneavoastră vă poate da un impuls în ceasul de frecvenţă de RAM, precum şi a prelucrătorului dar este de asemenea overclocks nici un add-on carduri, orice embed dispozitive care au nevoie de autobuz principale, cum ar fi dispozitive de sunet, USB, interfaţă de reţea, toate. Şi reacţiile efect în cazul în care aparatele de căldură este încă funcţionează.

Cum te în jurul acestei "overclocking" şi nu arde pe computer? Cu adiquite răcire. Dacă aveţi de gând să overclock FSB a fi sigur de a creşte de răcire înainte de a creşte de FSB.

Un alt mod de a ciocni un modificator (aceasta este blocată de fabricaţie), dar este un multiplu de FSB şi frecvenţa procesorului.

Dacă vă schimbaţi RAM DDR de la 2 400 de spus DDR 2 800 pe care o aveţi în vigoare dublat de la FSB de memorie, precum şi a prelucrătorului, nu v-aţi dublat de FSB pe Magistrala, va avea o creştere a numărului de căldură atât pentru memorie , precum şi a prelucrătorului adiquite de răcire, dar cu acest lucru poate fi cazati.

M-am dus la DDR 2 400 MHz 1 gig module (patru dintre ele) la două DDR 2 800 MHz 2 gig module. FSB meu a plecat de la 200 la 400, ceasul meu de viteza pe procesor a plecat de la 2,4 GHz la 3.05 GHz, de modificator este blocat la 9. Meu sistem a crescut de 4 *, F în căldură.

Deci, pentru a răspunde la întrebarea dvs. - Nu este nimic în neregulă cu dumneavoastră FSB, este fiind raportate corect. CPU FSB va rula la ce FSB de memorie este setat pentru. Aşa cum am spus a putea ciocni un FSB de memorie, dar amintesc toate componentele de pe magistrala va lua de asemenea, că se ciocni în FSB de frecvenţă şi va produce o multime de energie termică.

Efectuaţi o căutare pentru CPU-Z si vezi ce are de spus despre procesor şi memorie FSB.

MHO ...

Sistemul meu: Ouch

Procesor (e):
Core 2 GHz Quad@3.05
Plăci de bază:
ASUS P5K D / WiFi
Memorie RAM:
4 gig
Placă grafică (e):
Nvidia 8500 GT
Placă de sunet:
Doi, încorporat, SoundBlaster PIC 512
Hard Drive (e):
SSD 64 gig, 370 gig, 400 gig
Optical Drive (e):
2 DVD - + RW
Cauza / PSU:
Antec 500W
Răcire:
Thermalake, Train 3 Ton
Network / Internet:
Firewalled hardware şi software
Monitor (e):
Princeton 19 "LCD - Aveţi nevoie de unul nou.
Sistem de operare (e):
XP, 7 Win 32, Win 7 64
Old 10 mai 2009, 23:10
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de rider200 View Post
Ce tip de ram ai instalat? Dacă aveţi DDR 2 şi este FSB de 400 atunci se va arăta ca FSB de 200. DDR 2 Ram este Dual Channel, fiecare Chanel este o jumătate din FSB. Dacă aveţi DDR 2 spun că este 533, atunci ar fi FSB 261 oferi sau de a lua una sau două. Dacă aţi avut vreodată cum DDR 2 800 MHz FSB, atunci ar apărea ca 400 MHz FSB.
Acest lucru este incorect. Dual channel numai atribuie câte un modul de memorie cu două canale diferite pentru a îmbunătăţi performanţa, în special pe cele mai multe maşini care să nu chiar avea un FSB, având în vedere obiectiv este de a creşte lăţimea de bandă la controler integrat de memorie care se opune prezenţei unui FSB.

Citat:
ASUS meu are două DDR 2 800 MHz 2 gig module, CPU-Z spune-mi evaluat FSB este de 400 MHz.
Acest lucru se datorează faptului că memoria RAM are de lucru pe care se încadrează în creştere şi marginile de ceas ciclu, creşterea sa efectivă de viteză la 800mhz dar sa evaluat viteza la 400MHz. Aceasta este, de asemenea, probabil, de sincronizare cu "reale" FSB, deoarece numai procesoare cu un nivel foarte scăzut multiplicatori va mai lovit un FSB de 400MHz.

Citat:
Acum, dacă aş fi vrut să crească FSB de Ram I-ar obţine o creştere în coresponding FSB de procesor.
Nu este proporţional, şi nu în scenariu. De la memoria RAM este deschis la o frecvenţă de ceas ai putea să-l dracu 'şi înapoi şi tu, nu ar fi nici o diferenţă în FSB de viteză sau viteza procesorului. Placa de bază este compensatoare pentru non-synced FSB orice ai face.

Citat:
Aici este RUB - Dacă creşterea FSB de Ram ai creşte FSB de toate componentele pe care autobuzul, iar memoria RAM este pe Magistrala pentru placa de bază. Deci overclocking Ram dumneavoastră vă poate da un impuls în ceasul de frecvenţă de RAM, precum şi a prelucrătorului dar este de asemenea overclocks nici un add-on carduri, orice embed dispozitive care au nevoie de autobuz principale, cum ar fi dispozitive de sunet, USB, interfaţă de reţea, toate. Şi reacţiile efect în cazul în care aparatele de căldură este încă funcţionează.
FSB de pe Northbridge. Toate aceste lucruri sunt pe Southbridge. Nu ar trebui să existe nici o diferenţă în ceasul frecvenţelor de nimic pe Southbridge.

Citat:
Cum te în jurul acestei "overclocking" şi nu arde pe computer? Cu adiquite răcire. Dacă aveţi de gând să overclock FSB a fi sigur de a creşte de răcire înainte de a creşte de FSB.
Creşterea un FSB de tensiune fără modificări nu creşte de obicei, de energie termică prin orice sumă. Vcore face modificări.

Citat:
Dacă vă schimbaţi RAM DDR de la 2 400 de spus DDR 2 800 pe care o aveţi în vigoare dublat de la FSB de memorie, precum şi a prelucrătorului, nu v-aţi dublat de FSB pe Magistrala, va avea o creştere a numărului de căldură atât pentru memorie , precum şi a prelucrătorului adiquite de răcire, dar cu acest lucru poate fi cazati.

M-am dus la DDR 2 400 MHz 1 gig module (patru dintre ele) la două DDR 2 800 MHz 2 gig module. FSB meu a plecat de la 200 la 400, ceasul meu de viteza pe procesor a plecat de la 2,4 GHz la 3.05 GHz, de modificator este blocat la 9. Meu sistem a crescut de 4 *, F în căldură.
Acest lucru nu se va întâmpla în cele mai multe cazuri, deoarece FSB sync este bazat pe viteza procesorului, memoria RAM, nu este. Daca este deschis, de viteza procesorului în mod evident, nu va creşte.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.