menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Real CPU Autobus Speed Zle - Intel Pentium Duální Core E2200

Reply

Thread Tools
Old 23. apríla 2009, 10:17
Člen Skupina

Default Real CPU Autobus Speed Zle - Intel Pentium Duální Core E2200

Ahoj kluci Im majiteľ od Intel Pentium duálnym jadrom procesora E2200 s Predná strana rýchlosťou zbernice 800MHz.

Im pomocou PC-sprievodca v čase, a to sa hovorí, že autobus rýchlosť procesora je 200MHz a 800MHz anywere doesnt hovoria ostatní.

Takže otázka je ... je tam nejaký problém s mojím autobusom rýchlosťou alebo prednej časti autobusu a autobus sa líšia ... a ak je problém, čo mám robiť?

Tu sú moje špecifikácie:

Základné: ECS P4M900T-M2
Bios: American Megatrends Inc
Čipset: VIA P4M900

Procesor: Intel Pentium E2200
Frekvencia: 2200 MHz - (súčasné: 1199,58 MHz)

Všeobecné informácie:

Real Frekvencia: 1199,68 MHz
Znásobeného: 6x
Nízka / Vysoká Násobiteľ: 6x / 11x
Znásobeného Strážené: Áno
Marketing Frekvencia: 2200 MHz

Predná strana Autobus informácie:
Autobus Speed: 199,9 MHz
FSB frekvencie: 799,8 MHz (QDR)

Počiatočné frekvencia:
Frekvencia: 2200 MHz
Autobus Speed: 200,00 MHz (QDR)
Znásobeného: 11x
Old 23. apríla 2009, 13:38
Člen Skupina

Intel procesory používať systém nazývaný Quad Čerpacie, v podstate znamená, že vaše skutočné FSB sa násobí 4 aka čtyřkoalice, aby vám váš efektívny FSB.
Old 10. mája 2009, 21:08
Darcu Skupina

Ahoj Nikronius

To je to, čo hovorí o svojej ECS doske: FSB 1066/800/533 MHz
Tiež hovorí: Podpora DDR2 667/533/400 DDR2 SDRAM

Aký typ RAM máte nainštalované? Ak ste DDR 2 a je FSB na 400, potom bude zobrazovať ako FSB zo 200. DDR 2 Ram je Dual Channel, každý kanál je jedna polovica z FSB. Ak ste DDR 2, ktorá je povedzme 533 potom FSB by bolo 261 dať alebo vziať jednu alebo dve. Ak sa niekedy, ako by ste mali DDR 2 800 MHz FSB potom ukáže ako 400 MHz FSB.

Môj ASUS má dva DDR 2 800 MHz, 2 Gig modulov, CPU-Z hovorí môj hodnotené FSB je 400 MHz.

Teraz keď som chcela zvýšiť FSB zo Ram bych dostat coresponding zvýšenie FSB na procesore.

Tu je mnout - Ak zvýšiť FSB zo Ram vám zvýšiť FSB zo všetkých zložiek, ktoré na autobus, a Ram je na hlavnú zbernice pre základné dosky. Takže vaše přetaktování Ram môže dať vám zvýšenie hodinovej frekvencie pre RAM a procesor, ale aj overclocks žiadne add-on kariet, žiadne zariadenie, ktoré je potrebné vložiť Hlavná autobusovej ako zvukové zariadenie, USB, Network Interface, všetko. A nežiaduce účinky, ak zariadenie naďalej prevádzkovať je Teplo.

Ako sa vám asi toto 'přetaktování' a nie shořet počítač? S adiquite chladenia. Ak budete přetaktování FSB určite zvýši chladenie pred zvyšovaním FSB.

Ďalším spôsobom, ako zvýšiť o modifikátory (to je uzamknutý na výrobu), ale to je násobkom FSB a frekvencie procesora.

Ak si to ram z DDR 2 400 povedať DDR 2 800 máte v podstate zdvojnásobila FSB o pamäte a procesora, nemáte zdvojnásobila FSB na Hlavnej autobusom, budete musieť zvýšiť tepla pre obe pamäte a procesor, ale s adiquite ochladzovania môže to byť ubytovaní.

Išiel som z DDR 2 400 MHz 1 Gig moduly (štyri z nich) na dva DDR 2 800 MHz, 2 Gig modulov. My šli FSB z 200 na 400, môj čas rýchlosť na môj procesor šel od 2,4 GHz do 3,05 GHz, s modifikátory je uzamknutý na 9. Môj systém zvýšil v 4 * F tepla.

Takže odpoveď na vašu otázku - Nie je nič zlého na vaše FSB, to je hlásené správne. CPU FSB pobeží na čo FSB z pamäte je nastavená na. Ako som povedal môžete zvýšiť FSB na pamäti, ale nezabudnite, všetky komponenty na Hlavné Autobus sa tiež dostanete, že plácnutí do frekvencie FSB a bude produkovať veľké množstvo tepla.

Do hľadanie CPU-Z a pozrieť sa, čo to má čo povedať o procesora, pamäte a FSB.

MHO ...

Môj systém: Ouch

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Základná doska:
ASUS P5K D / WiFi
Pamäť RAM:
4 Gig
Grafické karty (s):
Nvidia 8500 GT
Zvuková karta:
Dva, vstavaný, SoundBlaster PIC 512
Pevný disk (y):
SSD 64 Gig, Gig 370, 400 Gig
Optická mechanika (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Chladenie:
Thermalake, vlak 3 Ton
Sieť / Internet:
Firewalled hardware a software
Monitor (s):
Princeton 19 "LCD - Potrebujete nový.
Operačný systém (y):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Old 10. mája 2009, 23:10
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal rider200 View Post
Aký typ RAM máte nainštalované? Ak ste DDR 2 a je FSB na 400, potom bude zobrazovať ako FSB zo 200. DDR 2 Ram je Dual Channel, každý kanál je jedna polovica z FSB. Ak ste DDR 2, ktorá je povedzme 533 potom FSB by bolo 261 dať alebo vziať jednu alebo dve. Ak sa niekedy, ako by ste mali DDR 2 800 MHz FSB potom ukáže ako 400 MHz FSB.
To je nesprávne. Dvojkanálový iba priradí pamäťový modul do dvoch rôznych kanálov pre zlepšenie výkonnosti, najmä na stroje, ktoré nie sú ani mať FSB jedno, pretože sa domnieva, že cieľom je zvýšiť šírku pásma pre integrovaný radič pamätí, ktorá vylučuje existenciu FSB.

Citácia:
Môj ASUS má dva DDR 2 800 MHz, 2 Gig modulov, CPU-Z hovorí môj hodnotené FSB je 400 MHz.
Dôvodom je, že RAM funguje stúpajúcej a klesajúcej hrany hodiny cykle, rastie jej efektívnej rýchlosti 800 MHz, ale nominálna rýchlosť na 400MHz. To je tiež zrejme z synchronizáciou s "pravými" FSB, pretože iba procesory s veľmi nízkym Multiplikátory niekedy uhodit FSB na 400MHz.

Citácia:
Teraz keď som chcela zvýšiť FSB zo Ram bych dostat coresponding zvýšenie FSB na procesore.
Nie proporcionálne, a nie vo vašej situácii. Vzhľadom k tomu, že RAM je v odomknutá frekvencii môžete hodín je do pekla a späť a nebude mať žiadny rozdiel v rýchlosti FSB alebo rýchlosť procesora. Základná doska je zušľachtené pre non-synced FSB čokoľvek robiť.

Citácia:
Tu je mnout - Ak zvýšiť FSB zo Ram vám zvýšiť FSB zo všetkých zložiek, ktoré na autobus, a Ram je na hlavnú zbernice pre základné dosky. Takže vaše přetaktování Ram môže dať vám zvýšenie hodinovej frekvencie pre RAM a procesor, ale aj overclocks žiadne add-on kariet, žiadne zariadenie, ktoré je potrebné vložiť Hlavná autobusovej ako zvukové zariadenie, USB, Network Interface, všetko. A nežiaduce účinky, ak zariadenie naďalej prevádzkovať je Teplo.
FSB je na Northbridge. Všetky tie ostatné veci sú na Southbridge. Tam by nemal byť žiadny rozdiel v hodinovej frekvencie niečo o Southbridge.

Citácia:
Ako sa vám asi toto 'přetaktování' a nie shořet počítač? S adiquite chladenia. Ak budete přetaktování FSB určite zvýši chladenie pred zvyšovaním FSB.
Zvýšenie jeden FSB bez zmeny napätia zvyčajne nie je zvýšenie tepla žiadne podstatné sumy. Vcore zmeny urobiť.

Citácia:
Ak si to ram z DDR 2 400 povedať DDR 2 800 máte v podstate zdvojnásobila FSB o pamäte a procesora, nemáte zdvojnásobila FSB na Hlavnej autobusom, budete musieť zvýšiť tepla pre obe pamäte a procesor, ale s adiquite ochladzovania môže to byť ubytovaní.

Išiel som z DDR 2 400 MHz 1 Gig moduly (štyri z nich) na dva DDR 2 800 MHz, 2 Gig modulov. My šli FSB z 200 na 400, môj čas rýchlosť na môj procesor šel od 2,4 GHz do 3,05 GHz, s modifikátory je uzamknutý na 9. Môj systém zvýšil v 4 * F tepla.
To sa nestane, pretože vo väčšine prípadov FSB synchronizácia je založená na rýchlosť procesora, veľkosť pamäte RAM, to ne. Ak je to odomknutá, CPU rýchlosť bude samozrejme nezvýši.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pentium Dual Core E6300 multiplikátor odomknutý? Xeon Procesory, základné dosky & RAM 3 18.října 2009 11:03
Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPU) - Čo sa 2 procesory znamená? phillipbooker08 Procesory, základné dosky & RAM 1 6. júna 2009 10:19
Duálny Pentium Core Vs Core 2 Duo rbscooby Procesory, základné dosky & RAM 3 24. mája 2008 15:32
Sú dvojakého Jadro procesora 2X rýchlejšie? simbeb Procesory, základné dosky & RAM 9 9. Marec 2008 11:14
PC - Pentium 4 D duálnym jadrom alebo Pentium Core Duo Hybr! D Všeobecné Hardware Chat 1 23. október 2006 01:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.