![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки Им власник једне Интел Пентиум Дуал Цоре Е2200 ЦПУ са Фронт Сиде Бус брзина 800мхз. Им помоћу ПЦ Уизард у тренутку и она каже да је аутобус брзину ЦПУ је 200мхз, и она се рећи 800мхз аныуере друго. Дакле питање је ... Да ли постоји проблем са мојим бус спеед или предњој страни аутобуса и аутобус су различите ... и ако постоји проблем Шта могу учинити? овде су моје наочаре: Маинбоард: ЕЦС П4М900Т-М2 Биос: Америцан Мегатрендс Инц Цхипсет: ВИА П4М900 Процесор: Интел Пентиум Е2200 Фреквенција: 2200 МХз - (тренутна: 1199,58 МХз) Опште информације: Реал Фреквенција: 1199,68 МХз Умножитељ: 6кс Лоу / Хигх Умножитељ: 6кс / 11кс Умножитељ Лоцкед: Да Маркетинг Фреквенција: 2200 МХз Фронт Сиде Бус Информације: Аутобуски Брзина: 199,9 МХз ФСБ фреквенција: 799,8 МХз (КДР) Иницијални фреквенције: Фреквенција: 2200 МХз Аутобуски Спеед: 200.00 МХз (КДР) Умножитељ: 11кс |
|
| |||
| |||
| Интел процесора користе систем назван Куад пумпања, у основи значи да је Ваш стварни ФСБ помножен 4 звани Куад, да вам ваше делотворне ФСБ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Никрониус То је оно што ЕЦС говори о вашој матичној плочи: ФСБ 1066/800/533 МХз Он такође каже: Подршка ДДР2 667/533/400 ДДР2 СДРАМ Који тип РАМ-а имате инсталиран? Ако имате ДДР 2, а то је ФСБ од 400 онда ће се приказати као ФСБ од 200. Рам ДДР 2 је Дуал Цханнел, сваки канал је једна половина од ФСБ. Ако имате ДДР 2 која се рећи ФСБ 533 онда би било да да 261 или предузети једну или две. Ако сте икада имали како ДДР 2 800 МХз ФСБ онда би да покаже како је горе 400 МХз ФСБ. Моја има двије Асус ДДР 2 800 МХз 2 чезе модули, ЦПУ-З каже моје ратед ФСБ је 400 МХз. Па ако сам хтела да се повећа ФСБ Рам је бих добити цореспондинг повећање ФСБ за процесор. Овде је протрљати - Ако се повећа ФСБ Рам је ли повећати ФСБ свих компонената на том аутобусу, те Рам је на Маин бус за матичне плоче. Тако Оверцлоцкинг Ваше Рам мај вам дати погурати у сат фреквенција РАМ и процесор али оверцлоцкс било који додатак картице, било је потребно уградити уређаје који Главног аутобуског као звучни уређаји, УСБ, Нетуорк Интерфаце, све то. А нуспојава ако се уређаји и даље раде се Топлота. Како да се добије око овог "Оверцлоцкинг" и не спали своје рачунар? Са адикуите хлађења. Ако ћете се оверцлоцк ФСБ бити сигурни да се повећа хлађења пре повећањем ФСБ. Други начин да налетети на модификатор (ово је закључана од стране производња), али то је више од ФСБ и ЦПУ фреквенција. Ако промените Ваш ован из ДДР 2 400 рећи ДДР 2 800 имате на снази удвостручен је ФСБ на меморију и процесор, нисте удвостручен је ФСБ на Маин бус, имат ћете повећања топлоте за обе меморије и процесор али са расхладни адикуите то може бити смештени. ЈА је отишао из ДДР 2 400 МХз 1 чезе модула (четири од њих) у две ДДР 2 800 МХз 2 чезе модула. Мој ФСБ оде 200 - 400, мој сат брзином на мој процесор оде од 2,4 ГХз до 3,05 ГХз, модификатор је закључана на 9. Мој систем се повећао на 4 * Ф топлоте. Тако да одговор на своје питање - постоји ништа неправда с твој ФСБ, он се пријавио исправно. ФСБ ЦПУ ће радити на што ФСБ је постављен за меморију. Као што сам рекао можете налетети на ФСБ и меморију, али сетите свих компонената на Маин бус ће такође добити тај налетети на ФСБ фреквенција и да ће произвести пуно топлоте. Учините претраге за ЦПУ-З и видим шта има за рећи о ФСБ ЦПУ и меморије. Реципрочном отпор ...
|
| ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
| Куоте:
Куоте:
Куоте:
Куоте:
Куоте:
Куоте:
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Пентиум Дуал-Цоре Е6300 Множилац Прочитане? | Ксеон | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 18 Окт 2009 11:03 |
| Интел (Р) Пентиум (Р) 4 ЦПУ 3.20ГХз (2 ЦПУ) - 2 ЦПУ Шта мислиш? | пхиллипбоокер08 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 6. јуна 2009 10:19 |
| Пентиум Дуал Цоре вс Цоре 2 Дуо | рбсцообы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 24 мај 2008 15:32 |
| Јесте дуал цоре ЦПУ 2кс брже? | симбеб | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 9 март 2008 11:14 |
| ПЦ - Пентиум 4 Д или Пентиум Дуал Цоре цоре дуо | Хыбр! Д | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 23 октобар 2006 01:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |