![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar bir bir Intel Pentium çift çekirdekli işlemci E2200 sahibi Im 800MHz ön Side Bus hızı. Şu anda Im kullanarak PC-sihirbaz ve bu işlemci ve otobüs hızı 200Mhz, ve doesnt söylüyorlar diyor 800MHz anywere başka. Yani bir soru ... farklı bunlar benim otobüs hız ya da ön tarafı otobüs ve otobüs ile ilgili bir sorun var ... ve varsa ne yapabilirim bir sorun mu var? burada özellikleri şunlardır: Mainboard: ECS P4M900T-M2 Bios: American Megatrends Inc Yongaseti: VIA P4M900 İşlemci: Intel Pentium E2200 Frekans: 2200 MHz - (Güncel: 1199,58 MHz) Genel Bilgi: Gerçek Frekans: 1.199,68 MHz Çarpanı: 6x Düşük / Yüksek Çarpanı: 6x / 11x Çarpanı Kilitli: Evet Pazarlama Frekans: 2200 MHz Front Side Bus Bilgi: İş Hızı: 199,9 MHz FSB Frequency: 799,8 MHz (QDR) İlk Frekansları: Frekans: 2200 MHz İş Hız: 200,00 MHz (QDR) Çarpanı: 11x |
|
| |||
| |||
| Intel işlemciler temelde bu gerçek FSB 4 aka dört tarafından size etkili FSB vermek katlanacaktır anlamı bir sistem Dört Pumping adı kullanın. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba Nikronius Bu ECS anakartınızın ne olduğunu söylüyor: FSB 1066/800/533 MHz Ayrıca diyor ki: Desteği DDR2 667/533/400 DDR2 SDRAM Koç Ne tür bir kurulu var mı? Eğer DDR 2 ve FSB 400 sonra FSB 200 olarak göstermek olacaktır. DDR 2 Ram Çift Kanal, her Chanel ve FSB bir yarım olduğunu. Eğer DDR 2 sonra FSB 261 vermek ya da bir veya iki olacak 533 söylemek var. Eğer ne kadar daha sonra bu 400 MHz FSB kadar gösterir 2 800 MHz FSB DDR vardı. Benim ASUS iki DDR 2 800 MHz 2 flika modüller, CPU-Z benim notlandırılan FSB söyledi sahip 400 MHz. Şimdi, eğer ben bu işlemci için FSB bir coresponding artış elde edeceği Ram ve FSB artırmak istiyordu. İşte pürüz olduğunu - Eğer bu otobüsü tüm bileşenleri ve FSB artırmak ve Ram ve FSB artış, Ram, anakart için Ana otobüsü üzerinde. Yani RAM ve işlemcinin saat sıklığı artırmak bir ancak herhangi bir ses cihazları, USB, ağ arayüzü, tüm bu gibi Ana otobüs gerekir herhangi bir katıştırmak cihazlar kartları, ekleyecek overclocks verebilir sizin Ram overclock. Ve yan etkisi eğer cihazlar hala faaliyet Isı olduğunu. Nasıl kurtulmak bu 've overclock bilgisayarınız kadar yakın değil mi? Adiquite soğutma grubu. Eğer FSB artırarak önce soğutma artırmak için emin olun FSB overclock olacak. Bir niteleyici yükseltmek için diğer bir yol (bu üretiminde kilit) ancak FSB ve CPU frekans bir çok olduğunu. Eğer DDR 2 800 var yürürlükte bellek ve işlemci üzerindeki FSB iki katına, ana otobüs üzerinde FSB iki değil söylemek DDR 2 400 sizin koç değiştirmek, her iki bellek için sıcak bir artış olacak ve işlemci ancak adiquite bu accomodated olabilir soğutma. Ben DDR 2 400 MHz 1 iş modülleri gitti (dördü) iki DDR 2 800 MHz 2 iş modülleri için. 9 kilitli Benim FSB 200 den 400, benim işlemci üzerine saat hızı 2.4 GHz den 3,05 GHz gitti gitti, bu niteleyici olduğu. Benim sistem * K ısı 4 arttı. Bunun için soru cevap - İşte sizin FSB bir şey yanlış, doğru rapor ediliyor. CPU FSB olan FSB hafıza için ne ayarlamak is çalışacaktır. Gibi bir bellek ve FSB artırmak ancak Ana Otobüs tüm bileşenleri hatırlıyorum da FSB frekansı bu iterek alacak ve ısı çok üretmek söyledi. CPU için bir arama-Z mı ve CPU ve Memory FSB hakkında söylenecek ne var. Iletkenlik birimi ...
|
| ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
| Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |