менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Реальний процесорів Швидкість шини Wrong - Intel Pentium Dual Core E2200

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 квітня 2009, 10:17
Член групи

Default Реальний процесорів Швидкість шини Wrong - Intel Pentium Dual Core E2200

Привіт хлопці Im власник Intel Pentium Dual Core E2200 з процесором Швидкість системної шини 800 МГц.

Im допомогою PC-майстри на даний момент і вона каже, що автобус, швидкість процесора 200 МГц, і це doesn't сказати 800mhz anywere інше.

Таким чином, питання ... Є проблема з моєю швидкістю автобуса або шина та автобуси відрізняються ... і якщо є проблема, що я можу зробити?

Ось мої специфікації:

Материнська плата: ECS P4M900T-M2
Bios: American Megatrends вкл.
Чіпсет: VIA P4M900

Процесор: Intel Pentium E2200
Частота: 2200 МГц - (поточний: 1199,58 МГц)

Загальна інформація:

Реальна частота: 1199,68 МГц
Множник: 6x
Low / High Multiplier: 6x / 11x
Multiplier Locked: так
Маркетинг частота: 2200 МГц

Front Side Bus Information:
Швидкість шини: 199,9 МГц
ФСБ Частота 799,8 МГц (QDR)

Початкові частот:
Частота: 2200 МГц
Bus Speed: 200.00 МГц (QDR)
Multiplier: 11x
Old 23 квітня 2009, 13:38
Член групи

Default Реальний процесорів Швидкість шини Wrong - Intel Pentium Dual Core E2200

Intel процесорах використовується система, звана Quad накачування, в основному, означає, що фактична ФСБ множиться на 4 AKA Quad, щоб дати вам ваші ефективні ФСБ.
Old 10 травня 2009, 21:08
Донор групи

Привіт Nikronius

Це те, що ECS говорить про вашу материнської плати: FSB 1066/800/533 МГц
Він також говорить: підтримка DDR2 667/533/400 DDR2 SDRAM

Який тип пам'яті у вас встановлено? Якщо у вас є DDR 2 і це ФСБ 400 то буде відображатися як ФСБ 200. DDR 2 оперативної пам'яті Dual Channel, кожен Chanel становить половину від ФСБ. Якщо у вас є DDR 2, який сказав те 533 ФСБ буде давати 261 або прийняти один або два. Якщо яка коли-небудь у вас DDR 2 800 МГц то він буде як 400 МГц.

Мій ASUS має два DDR 2 800 МГц 2 Gig модулі, CPU-Z каже, що я оцінив FSB 400 МГц.

Тепер, якщо я хотів, щоб збільшити ФСБ Рам я хотів би отримати coresponding збільшення FSB процесора.

Ось у чому проблема - якщо ви збільшуєте ФСБ оперативної пам'яті збільшити ФСБ всіх компонентів на цьому автобусі, і барана на головній автобус для материнської плати. Таким розгону оперативної пам'яті може дати вам поштовх у тактової частоти пам'яті і процесора, але вона також розганяється будь-яких додаткових карток, вставляти будь-які пристрої, які потребують Головне автобус такі як звукові пристрої, USB, мережевий інтерфейс, все це. А як побічного ефекту, якщо пристрої як і раніше працюють є тепло.

Як обійти цю "розгону", а не спалити ваш комп'ютер? З adiquite охолодження. Якщо ви збираєтеся розганяти ФСБ обов'язково збільшити охолодження до підвищення ФСБ.

Інший спосіб ударятися модифікатора (це заблоковані виробництво), але це трохи ФСБ і частоту процесора.

Якщо ви зміните своє DDR RAM від 2 400 до говорити DDR 2 800 у Вас є фактично подвоїлася з ФСБ по пам'яті і процесора, ви не подвоїв ФСБ по Головного автобусі, ви отримаєте збільшення тепла як для пам'яті і процесора, але з охолодженням adiquite це може бути можливим.

Я пішов від DDR 2 400 МГц 1 Gig модулі (чотири з них) на два DDR 2 800 МГц 2 Gig модулі. Моя ФСБ пішли від 200 до 400, моя тактову частоту процесора на мій пішов від 2,4 ГГц до 3,05 ГГц, модифікатор, заблокованих на 9. Моя система збільшився 4 * F в теплі.

Так що відповідь на ваше запитання - Існує нічого поганого з ФСБ, то в звітах правильно. CPU FSB буде працювати на те, що ФСБ в пам'ять набором для. Як я вже сказав, що ви можете ударятися ФСБ в пам'яті, але пам'ятаю всі компоненти на-Майні автобус буде також отримати що Bump частоти FSB і буде виробляти велику кількість тепла.

Зробіть пошук для CPU-Z і подивитися, що він повинен говорити про процесор і пам'яті ФСБ.

МНО ...

Моя система: Уч

Процесор (и):
Core 2 ГГц Quad@3.05
Материнська плата:
ASUS P5K D / WiFi
ОЗУ:
4 Gig
Графічна карта (и):
Nvidia 8500 GT
Звукова карта:
Два, вбудовані, SoundBlaster ПІК 512
Жорсткий диск (и):
SSD 64 Gig, 370 Гиг, 400 Gig
Оптичний привід (и):
2 DVD - + RW
Діло / PSU:
Antec 500W
Охолодження:
Thermalake, 3-тонний потяг
Мережі / Інтернет:
Файрволом апаратне та програмне забезпечення
Монітор (и):
Прінстонський 19 "ЖК-дисплей - потрібен новий.
Операційна система (и):
XP, 7 Win 32, Win 7 64
Old 10 травня 2009, 23:10
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав rider200 View Post
Який тип пам'яті у вас встановлено? Якщо у вас є DDR 2 і це ФСБ 400 то буде відображатися як ФСБ 200. DDR 2 оперативної пам'яті Dual Channel, кожен Chanel становить половину від ФСБ. Якщо у вас є DDR 2, який сказав те 533 ФСБ буде давати 261 або прийняти один або два. Якщо яка коли-небудь у вас DDR 2 800 МГц то він буде як 400 МГц.
Це неправильно. Двоканальний тільки привласнює модуль пам'яті до двох різних каналах для підвищення продуктивності, особливо на машинах, які навіть не мати ФСБ, з огляду на мета полягає в збільшенні пропускної здатністю до інтегрованого контролера пам'яті, який не виключає наявності ФСБ.

Цитата:
Мій ASUS має два DDR 2 800 МГц 2 Gig модулі, CPU-Z каже, що я оцінив FSB 400 МГц.
Це тому, що оперативна пам'ять працює на зростання і падіння краю тактовий цикл, збільшивши свою ефективну швидкість до 800 МГц, а номінальна швидкість 400 МГц. Це також, ймовірно, з синхронізації з "реальним" ФСБ, так як тільки процесори з дуже низькими множника ніколи Hit FSB 400 МГц.

Цитата:
Тепер, якщо я хотів, щоб збільшити ФСБ Рам я хотів би отримати coresponding збільшення FSB процесора.
Чи не пропорційно, а не в ваш сценарій. З оперативної пам'яті на частоті розблокована можна годинами його в пекло і назад, і ви не було б ніякої різниці в швидкості FSB або швидкості процесора. Плата компенсувати не-синхронізовані ФСБ б ви не робили.

Цитата:
Ось у чому проблема - якщо ви збільшуєте ФСБ оперативної пам'яті збільшити ФСБ всіх компонентів на цьому автобусі, і барана на головній автобус для материнської плати. Таким розгону оперативної пам'яті може дати вам поштовх у тактової частоти пам'яті і процесора, але вона також розганяється будь-яких додаткових карток, вставляти будь-які пристрої, які потребують Головне автобус такі як звукові пристрої, USB, мережевий інтерфейс, все це. А як побічного ефекту, якщо пристрої як і раніше працюють є тепло.
ФСБ по північному мосту. Все інше, знаходиться на південному мосту. Там не повинно бути жодної різниці в тактових частотах що-небудь на південний міст.

Цитата:
Як обійти цю "розгону", а не спалити ваш комп'ютер? З adiquite охолодження. Якщо ви збираєтеся розганяти ФСБ обов'язково збільшити охолодження до підвищення ФСБ.
Підвищення ФСБ без зміни напруги звичайно не збільшення тепла будь-які істотні суми. Vcore змін робити.

Цитата:
Якщо ви зміните своє DDR RAM від 2 400 до говорити DDR 2 800 у Вас є фактично подвоїлася з ФСБ по пам'яті і процесора, ви не подвоїв ФСБ по Головного автобусі, ви отримаєте збільшення тепла як для пам'яті і процесора, але з охолодженням adiquite це може бути можливим.

Я пішов від DDR 2 400 МГц 1 Gig модулі (чотири з них) на два DDR 2 800 МГц 2 Gig модулі. Моя ФСБ пішли від 200 до 400, моя тактову частоту процесора на мій пішов від 2,4 ГГц до 3,05 ГГц, модифікатор, заблокованих на 9. Моя система збільшився 4 * F в теплі.
Цього не відбудеться в більшості випадків через синхронізації ФСБ грунтується на швидкості процесора, а не баран. Якщо він розблокований, швидкість процесора буде явно не зросте.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.