![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці Im власник Intel Pentium Dual Core E2200 з процесором Швидкість системної шини 800 МГц. Im допомогою PC-майстри на даний момент і вона каже, що автобус, швидкість процесора 200 МГц, і це doesn't сказати 800mhz anywere інше. Таким чином, питання ... Є проблема з моєю швидкістю автобуса або шина та автобуси відрізняються ... і якщо є проблема, що я можу зробити? Ось мої специфікації: Материнська плата: ECS P4M900T-M2 Bios: American Megatrends вкл. Чіпсет: VIA P4M900 Процесор: Intel Pentium E2200 Частота: 2200 МГц - (поточний: 1199,58 МГц) Загальна інформація: Реальна частота: 1199,68 МГц Множник: 6x Low / High Multiplier: 6x / 11x Multiplier Locked: так Маркетинг частота: 2200 МГц Front Side Bus Information: Швидкість шини: 199,9 МГц ФСБ Частота 799,8 МГц (QDR) Початкові частот: Частота: 2200 МГц Bus Speed: 200.00 МГц (QDR) Multiplier: 11x |
|
| |||
| |||
| Intel процесорах використовується система, звана Quad накачування, в основному, означає, що фактична ФСБ множиться на 4 AKA Quad, щоб дати вам ваші ефективні ФСБ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Nikronius Це те, що ECS говорить про вашу материнської плати: FSB 1066/800/533 МГц Він також говорить: підтримка DDR2 667/533/400 DDR2 SDRAM Який тип пам'яті у вас встановлено? Якщо у вас є DDR 2 і це ФСБ 400 то буде відображатися як ФСБ 200. DDR 2 оперативної пам'яті Dual Channel, кожен Chanel становить половину від ФСБ. Якщо у вас є DDR 2, який сказав те 533 ФСБ буде давати 261 або прийняти один або два. Якщо яка коли-небудь у вас DDR 2 800 МГц то він буде як 400 МГц. Мій ASUS має два DDR 2 800 МГц 2 Gig модулі, CPU-Z каже, що я оцінив FSB 400 МГц. Тепер, якщо я хотів, щоб збільшити ФСБ Рам я хотів би отримати coresponding збільшення FSB процесора. Ось у чому проблема - якщо ви збільшуєте ФСБ оперативної пам'яті збільшити ФСБ всіх компонентів на цьому автобусі, і барана на головній автобус для материнської плати. Таким розгону оперативної пам'яті може дати вам поштовх у тактової частоти пам'яті і процесора, але вона також розганяється будь-яких додаткових карток, вставляти будь-які пристрої, які потребують Головне автобус такі як звукові пристрої, USB, мережевий інтерфейс, все це. А як побічного ефекту, якщо пристрої як і раніше працюють є тепло. Як обійти цю "розгону", а не спалити ваш комп'ютер? З adiquite охолодження. Якщо ви збираєтеся розганяти ФСБ обов'язково збільшити охолодження до підвищення ФСБ. Інший спосіб ударятися модифікатора (це заблоковані виробництво), але це трохи ФСБ і частоту процесора. Якщо ви зміните своє DDR RAM від 2 400 до говорити DDR 2 800 у Вас є фактично подвоїлася з ФСБ по пам'яті і процесора, ви не подвоїв ФСБ по Головного автобусі, ви отримаєте збільшення тепла як для пам'яті і процесора, але з охолодженням adiquite це може бути можливим. Я пішов від DDR 2 400 МГц 1 Gig модулі (чотири з них) на два DDR 2 800 МГц 2 Gig модулі. Моя ФСБ пішли від 200 до 400, моя тактову частоту процесора на мій пішов від 2,4 ГГц до 3,05 ГГц, модифікатор, заблокованих на 9. Моя система збільшився 4 * F в теплі. Так що відповідь на ваше запитання - Існує нічого поганого з ФСБ, то в звітах правильно. CPU FSB буде працювати на те, що ФСБ в пам'ять набором для. Як я вже сказав, що ви можете ударятися ФСБ в пам'яті, але пам'ятаю всі компоненти на-Майні автобус буде також отримати що Bump частоти FSB і буде виробляти велику кількість тепла. Зробіть пошук для CPU-Z і подивитися, що він повинен говорити про процесор і пам'яті ФСБ. МНО ...
|
| ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
| Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|