![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| напајање проблем изречена моје матичне плоче и можда мој ЦПУ бескорисно. Имам тинкеред са компонентама и раније, али никад те. мој процесор је АМД Атхлон 64 3000 1.8ГХз, али немам појма шта је матична плоча, само да је АСУС. је лакше само да замените обе? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је процесор АМД Атхлон 3000, то је највероватније Подножје 754 плоча, која је доста стара и сада можете имати потешкоћа да пронађете замену Подножје 754 одбора.
Вероватно би било лакше да промени ..... тај начин можете довести систем до данас, и биће потребна нова овна, као и постојећи овна неће радити са тренутном мобос. У ствари, у зависности од Вашег буџета, можда боље с обзиром на потпуно нови оквир. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/ хттп://ууу.ебуыер.цом/ Погледајте ове нове за мобо, ЦПУ и РАМ. Оверцлоцкере су мој фав, али ако ваша на буџет ебуыер онда је више него савршена, само воле Оверцлоцкере као Иве користи чешће ^ _ ^ постоје и други сајтови, али су ми врх за време испоруке и стања, плус ебуыер је лако на џеп. хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр ...)% 20 -% 20Ретаил хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр ...% 20Мотхербоард хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/схоупр...ТуинКс% 20 (2кс1ГБ) Укупно: € 133,91 Ово би требало урадити за свакодневне задатке као што су сурфовање, слање е-поште и сл, али то је само идеја о којој за почетак, покушате ако ваше ебуыер на буџет. Такође сте 100% сигурни да поставља Проблем са мобо или ЦПУ? Мислим да их тестирају на различите узорке? јер ПСУ је нормално прва ствар који ће ићи пред одмор. |
|
| |||
| |||
| Тхамкс за одговор! Већ сам заменио ХДД који се сада ради, али не примају бип када пребацим на јединицу. Меморија инсталирана 1ГБ ПЦ3200 ДДР меморије. ће ова дефинатлеы потребна замена. Ја сам на буџету, јер то је дефинитивно највише неочекиване поправке! Само још један брзи, моја графичка картица је Медион 6610 КСЛ поклонио пријатељ можеш ли ми рећи да ли је ово Поседује АГП или ПЦИ-Експресс. Хвала опет |
|
| |||
| |||
| ПЦ3200 РАМ-а ДДР РАМ, док је већина нових мобос ће користити ДДР2 РАМ, тако да је врло вероватно ћете морати да га замените, осим, наравно, можете наћи замену табли тако да одговара вашим постојећим. Да ли знате да и модел од постојећих мобо? Медион 6610КСЛ Чини се да је ПЦИ-Експресс картице по ово месту. Да ли је ова графичка картица радила ОК на овом пољу раније? ... |
|
| |||
| |||
| Да, графичку картицу ради. хвала пуно за све ваше помоћи, Управо сам купио Атхлон 64 Кс2 4200 АМ2 Соцкет мобо и ИГБ ДДР2 РАМ. мобо има ПЦИ слот за моју графичку картицу ...... надамо се, ово би требало да трик !!!!! Хвала за сву вашу помоћ, већ је непроцјењив !!!!! Нице оне !!!!! |
|
| |||
| |||
| Ыоу'ре уелцоме |