![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте форум,: на вълната: Имаш една машина, която е 7/8 години, които ми се иска да замени дънната платка да се включат по-бърз процесор. Освен физически мебел на дънната Какви други съображения трябва да се състои преди да се избере един? Съжалявам за това, че малко по наивна страна - Аз ще се поклонят на опит. : Молим: dbl057311 Забележка: Аз предполагам, дънната платка да се compatiable със съществуващите памет. . :4-Dontkno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шансовете са, ако компютърът е 7/8 години ще трябва да замени всичко, дори и ако някои неща вмества тя ще бъде стар и много по-ниски спецификационен към нови неща, така че ще се повреди и задръствания.
| |||
| |||
| Да, това е наистина не си струва изобщо. Вие искате да има далеч Superior система, ако просто построен нещо наистина ridiculously бюджета, дори и аз знам Carbon ще ме убие, crappy brads за всичко, Generic RAM, $ 5 PSU др Аз не съм каза: Определено прави това, а аз ще ви похарчени малко повече за него, аз съм просто казва, че ако направи това, тя все още ще бъде по-добре от това, което мисля за това.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| BIOS Flashing задача - Нова Mobo Задължително!? | mbonwick | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 8-ми октомври 2009 10:21 |
| Сграда Писалище PC Помощ / Задължително съвети | HistoryGirl | Общи Хардуер Чат | 7 | 4-ти септември 2009 06:50 |
| Частично възстановяване, се нуждаят от mobo / чипсет съвети моля! | b0dge | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 9 февруари 2009 13:45 |
| Съвети изисква ..! | Munish426 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 23 | 31 Jan 2008 14:27 |
| Смяна PSU фен | adamr100 | Случаи & Power Доставки | 12 | 2-ро Jul 2007 13:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |