![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím forum,: vlna: Máte stroj, který je 7-8 let, které bych chtěl vyměnit desku zařadit rychlejší procesor. Kromě fyzického vybavení na základní desce, jaké další úvahy muset proběhnout, než jsem si vyberte jeden? Omlouváme se za to, že je trochu na straně naivní - budu klaněti se zkušenostmi. : modlit: dbl057311 Pozn.: Myslím, že deska se compatiable se stávající paměti. . :4-Dontkno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šance jsou, pokud je počítač 7-8 let, budete muset nahradit všechno, i když některé věci se hodí, že bude starý a je mnohem menší spec na nové věci, takže bude mít vady a nedostatky.
| |||
| |||
| Jo, je to opravdu nestojí za to, že vůbec. Byste mít mnohem lepší systém, pokud jste právě postavený něco opravdu směšně rozpočtu, dokonce, a já vím, Carbon mě zabije, mizerný brads za všechno, Generic RAM, 5 dolarů PSU atd. Já neříkám, určitě to, že bych raději byste strávili trochu více o to, já jsem jenom řekl, že pokud jste si, že by to být ještě lepší, než to, co myšlení dělá.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |