![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου φόρουμ,: wave: Έχω μια μηχανή που είναι 7-8 ετών το οποίο θα ήθελα να αντικαταστήσει τη μητρική πλακέτα για να συμπεριλάβει ένα πιο γρήγορο επεξεργαστή. Εκτός από τη φυσική εγκατάσταση της μητρικής τι άλλες σκέψεις για την ανάγκη να πραγματοποιηθεί πριν να επιλέξω ένα; Συγγνώμη για την κάπως σχετικά με την αφελή πλευρά - θα σιωπήσει μπροστά στην εμπειρία. : προσευχηθούμε: dbl057311 Σημείωση: Μάλλον μητρική πλακέτα για να compatiable με τις υπάρχουσες μνήμη. . :4-Dontkno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οι πιθανότητες είναι, εάν ο υπολογιστής σας είναι 7-8 ετών θα πρέπει να αντικαταστήσει τα πάντα, ακόμη και αν ορισμένα πράγματα ταιριάζει θα είναι παλιά και πολύ χαμηλότερο spec για νέα πράγματα έτσι θα πάρετε λάθη και τις στενώσεις.
| |||
| |||
| Ναι, είναι πραγματικά δεν αξίζει καθόλου. Θα έπαιρνα έχουν πολύ ανώτερο σύστημα μόνο εάν οικοδομηθεί κάτι πραγματικά γελοιωδώς προϋπολογισμού, ακόμη, και ξέρω ότι θα με σκοτώσει Carbon, crappy brads για τα πάντα, Generic RAM, $ 5 PSU κλπ. Δεν λέω ότι σίγουρα κάνει, θα προτιμούσα να δαπανηθούν λίγο περισσότερο σε αυτό, είμαι απλά λέει ότι αν το έκανα αυτό, θα εξακολουθεί να είναι καλύτερο από αυτό που σκέφτονται να κάνουν.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BIOS Λάμψη Πρόβλημα - Νέο Mobo Απαιτείται;! | mbonwick | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 8 Οκτωβρίου 2009 10:21 |
| Κτίριο Βοήθεια PC Desktop / Απαιτούμενη συμβουλές | HistoryGirl | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 4 Σεπτεμβρίου, 2009 06:50 |
| Μερική ανοικοδόμηση, πρέπει mobo / chipset συμβουλή παρακαλώ! | b0dge | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 9ο Φεβ 2009 13:45 |
| Συμβουλές απαιτείται ..!! | Munish426 | Web Design, Hosting & SEO | 23 | 31 Ιαν 2008 14:27 |
| Η αντικατάσταση του ανεμιστήρα PSU | adamr100 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 12 | 2η Ιουλ 2007 13:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |