![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav forumu,: wave: Imaš stroj koji je 7-8 godina, što želim zamijeniti matičnu ploču kako biste uključili brži procesor. Osim fizičkog oprema na matičnoj ploči što drugi razmatranja treba da se odvija pred sam odabrati jedan? Žao nam je što je nešto na strani naivna - ja ću se klanjaju na doživjeti. : moli: dbl057311 NB: Mislim da se matična ploča compatiable s postojećim memorije. . :4-Dontkno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Su šanse, ako je PC 7-8 godina morat ćete zamijeniti sve, čak i ako neke stvari ne uklapa će biti stare i mnogo niža spec. za nove stvari, tako da ćete dobiti i nestassice rasjeda.
| |||
| |||
| Da, to je zaista ne isplati se uopće. You'd imati daleko superiorniji sistem izgrađen samo ako nešto stvarno smiješno proračuna, čak i znam Carbon će ubiti mene, jebani brads za sve, Generic RAM, PSU $ 5 itd. Im 'ne kazivanje svakako to učiniti, ja bi radije provodili vam malo više na njega, govoreći: "Ja sam samo da ako je to učinio, ona bi još uvijek biti bolje nego što se misli radite.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| BIOS Trepere Problem - Novi mobo Required?! | mbonwick | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 8. listopada 2009 10:21 |
| Građevinska Desktop PC za pomoć / savjet Obavezno | HistoryGirl | General Hardware Chat | 7 | 4. rujan 2009 06:50 |
| Djelomični rebuild, trebate mobo / chipset savjet molim! | b0dge | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 9. veljača 2009 13:45 |
| Potreban savjet ..! | Munish426 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 23 | 31 siječanj 2008 14:27 |
| Zamjena PSU fan | adamr100 | Cases & Power Supplies | 12 | 2. srpnja 2007 13:17 |
| Thread Tools | |
| |