Cseréje Mobo hogy az új CPU - tanács Igen, ez valóban nem éri meg egyáltalán.
Akkor már sokkal jobb, ha most épül valami igazán nevetségesen költségvetést, akkor is, és tudom, Carbon meg fog ölni, retkes brads mindent, Generic RAM, 5 $ PSU stb
Nem mondom, hogy nem végleg, inkább te egy kicsit többet költött rá, én csak azt mondom, hogy ha egyáltalán, hogy ez még mindig jobb, mint amit gondolok csinál.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160
My System: FordyPC Processzor (ok): Q6600 négymagos Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz | Alaplap: Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10) | RAM memória: PNY XLR8 4GB @ 1066MHz | Grafikus kártya (k): PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB | Hangkártya:
| Merevlemez (ek): Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB | Optikai meghajtó (k): LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B | Case / tápegység: Antec Sonata III & Earthwatts 500W | Hűtés: Állomány | Hálózat / Internet: Gigabit LAN, FireWire és WG111v2 | Monitor (ok): 2 x Acer P193WAd | Operációs rendszer (ek): XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64 | |