![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, forumas,: wave: Turite mašina, kuri yra 7-8 metų, kuri noriu pakeisti pagrindinę plokštę įtraukti spartesnis procesorius. Be fizinės sumontuoti plokštėje kas kitas aplinkybes reikia atsižvelgti, prieš pasirinkti vieną? Atsiprašau už tai, kad apie pusė truputį naivus - aš linkęs į patyrę. : pray: dbl057311 NB: I guess plokštė turi būti compatiable su esamais atminties. . :4-Dontkno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yra tikimybė, jei PC yra 7-8 metų reikės pakeisti viską, net jei kai kurios medžiagos tinka jis bus senas ir daug mažesnis, spec naujų dalykų, todėl jūs gausite gedimus ir silpnąsias vietas.
| |||
| |||
| Taip, tai tikrai nėra verta ne visi. Jūs turite daug pranašesnis sistemą, jei jūs tiesiog pastatyti kažką tikrai juokingai biudžetas, net ir aš žinau Anglies užmuš mane crappy brads už viską, Generic RAM, 5 $ PSU ir tt Aš nesakau, kad tai tikrai norėčiau, o jūs išleidote truputį daugiau apie ją, aš tik pasakyti, kad jei tai padarė, jis vis tiek būtų geriau, nei tai, ką jūs ketinate daryti.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| BIOS Flashing Problema - Nauji MOBO reikalingas?! | mbonwick | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 8 spalis 2009 10:21 |
| Statyba Desktop PC HELP / patarimai Reikalinga | HistoryGirl | General Hardware Chat | 7 | Rugsėjis 4, 2009 06:50 |
| Dalinė atstatyti, reikia MOBO / Chipset patarimų prašom! | b0dge | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 9 vasaris 2009 13:45 |
| Patarimai reikia ..! | Munish426 | Web Design, Hosting & SEO | 23 | 31 sausis 2008 14:27 |
| Pakeičia PSU ventiliatorius | adamr100 | Cases & Power Supplies | 12 | 2 liepa 2007 13:17 |
| Temos įrankiai | |
| |