![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím forum,: vlna: Máte stroj, ktorý je 7-8 rokov, ktoré by som chcel vymeniť dosku zaradiť rýchlejší procesor. Okrem materiálneho vybavenia na základnej doske, aké ďalšie úvahy musieť prebehnúť, ako som si vyberte jeden? Ospravedlňujeme sa za to, že je trochu na strane naivný - budu klan sa skúsenosťami. : Modliť: dbl057311 Poznámka: Myslím, že platňa sa compatiable sa existujúce pamäte. . :4-Dontkno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šance sú, ak je počítač 7-8 rokov, budete musieť nahradiť všetko, aj keď niektoré veci sa hodí, že bude starý a je oveľa menšia spec na nové veci, takže bude mať chyby a nedostatky.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, je to naozaj nestojí za to, že vôbec. By ste mať oveľa lepší systém, ak ste práve postavený niečo naozaj smiešne rozpočtu, dokonca, a já vím, Carbon ma zabije, mizerný brads za všetko, Generic RAM, 5 dolárov PSU atď Já neříkám, určite to, že by som radšej by ste strávili trochu viac o to, já jsem jenom povedal, že ak ste si, že by to byť ešte lepšie, než to, čo myslenie robí.