![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт форуму,: хвиля: Отримав машину, яка складає 7-8 років, які я хотів би замінити материнську плату, щоб включити більш швидкий процесор. Крім фізичного предмет обстановки плати іншими міркуваннями, що необхідно провести, перш ніж вибрати один? Вибачте за те, що трохи на наївні боку - я буду поклонятися досвідчених. : Молись: dbl057311 Н.Б.: Я думаю, материнська плата буде compatiable з існуючою пам'яті. . :4-Dontkno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Швидше за все, якщо комп'ютер 7-8 років вам потрібно буде замінити всі, навіть якщо деякі речі підходить воно буде старим і значно нижче в специфікації новинок Так ви отримаєте недоліків і вузьких місць.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, це дійсно не варто взагалі. Ви б набагато перевершує систему, якщо ви тільки що побудували щось дійсно смішно бюджет, навіть, і я знаю, Carbon мене вб'ють, Crappy барди за все, Generic RAM, $ 5 ПГУ т.д. Я не хочу сказати визначено, що робити, я хотів би, щоб ти витратив трохи більше на це, я просто кажу, що якщо ви це зробили, було б все ж таки краще, ніж ви думаєте робити.