![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам само инсталирани 4GB на NVIDIA 800mhz RAM върху моята дънната платка в 2 слота за 2GB. BIOS признава, че има 4 GB, но там прозорците doesn't. Windows се казва, че има само 3.25GB наличност. Как мога да променя това? Аз съм текат Windows XP Home Edition. Трябваше да провери, че ми дънната платка (модел име аз арго помня) ще взема тази RAM и ще се пуска 800mhz RAM. Аз прочетох elsehwre, че смяна на около слотовете могат да помогнат - BIOS, но признава, че така е то на стойност то? Трябва също да прочетете за промяна на стартиране на файлове и т.н. - щастлив да направя това, ако тя работи. Трябва да отбележа, че аз не съм много технологии savy, когато става дума за редактиране на файлове, така отговор Бих ценят в лесни правила - Благодаря предварително! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва 64bit стъкла, 32bit е ограничен до 3.25gb
| |||
| |||
| така значи това, че 3 / 4 от RAM е неизползван? Или е просто, че Windows doesn't го признават? - Има ли начин да не изневеряват на този прозорец? |
|
| |||
| |||
| Доколкото знам, ако това не може да я види, тя не може да я използвате. Няма начин тя кръгли, различни от отида 64bit. Добро обяснение тук> http://blogs.msdn.com/hiltonl/archiv...m-problem.aspx |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows ME Инсталирани Ник и тя има памет Обхват на конфликти с BIOS | caselles206 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 26 Март 2009 15:53 |
| Инсталирана памет прочитания ниска | Nightowl | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 2-ро Dec 2008 04:06 |
| Искам това да бъде моята памет? | pete21 | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 1-во Март 2008 11:32 |
| Памет Помощ Моля! | Бос Beaner | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 13 Jan 2008 17:12 |
| Което на паметта? | cliveh | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 14 Окт 2007 06:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |