![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μόλις εγκατασταθεί 4GB της μνήμης RAM 800MHz nvidia σε μητρική πλακέτα μου σε 2 slots των 2GB. BIOS αναγνωρίζει ότι υπάρχουν 4 GB, αλλά τα παράθυρα doesn't. Windows λέει ότι υπάρχει μόνο 3.25GB Διαθέσιμο. Πώς μπορώ να αλλάξω αυτό; Είμαι εκτελεί τα Windows XP Home Edition. Θα έπρεπε επίσης να ελέγξουν ότι μου μητρική πλακέτα (όνομα μοντέλου i επίκλιση θυμάμαι) θα λάβει αυτό το RAM και θα διαρκέσει 800MHz Ram. Έχω διαβάσει ότι elsehwre ανταλλάσσοντας τις σχισμές περίπου θα μπορούσαν να βοηθήσουν - αλλά BIOS αναγνωρίζει ότι είναι έτσι αξίζει τον κόπο; Επίσης, έχω διαβάσει σχετικά με την αλλαγή αρχεία εκκίνησης, κλπ. - στην ευχάριστη θέση να το κάνουμε αυτό αν αυτό δουλεύει. Θα πρέπει να τονίσω ότι δεν είμαι πολύ τεχνολογίας SAVY όταν πρόκειται για την επεξεργασία των αρχείων, ώστε οποιαδήποτε απάντηση θα εκτιμούσα σε εύκολη άποψη - Ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρειάζεσαι 64bit windows, 32bit περιορίζεται σε 3.25gb
| |||
| |||
| οπότε αυτό σημαίνει ότι 3 / 4 της RAM είναι αχρησιμοποίητα; Ή είναι μόνο ότι τα Windows doesn't αναγνωρίσει; - Δεν υπάρχει τρόπος να εξαπατήσει παράθυρα σχετικά με αυτό; |
|
| |||
| |||
| Απ 'όσο γνωρίζω αν δεν μπορεί να τη δείτε, δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Δεν τρόπο αυτό, εκτός από πηγαίνετε 64bit. Καλή εξήγηση εδώ> http://blogs.msdn.com/hiltonl/archiv...m-problem.aspx |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows ME Installed Nic και έχει ένα Memory Range Σύγκρουση με BIOS | caselles206 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 26 Μαρ 2009 15:53 |
| Εγκατεστημένοι διαβάσει χαμηλή μνήμη | Nightowl | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 2η Δεκ. 2008 04:06 |
| Θα μπορούσε να είναι αυτή η μνήμη μου; | pete21 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 1η Μαρ 2008 11:32 |
| Μνήμη Βοήθεια παρακαλώ!! | Boss Beaner | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 13 Ιαν 2008 17:12 |
| Ποια μνήμης; | cliveh | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 14 Οκτ 2007 06:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |