![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam pravedan instaliran 4GB of RAM nvidia 800mhz na moju matičnu ploču u 2 utora od 2GB. BIOS priznaje da postoje 4 GB, ali tamo se prozori. Windows kaže da postoji samo 3.25GB Raspoloživo. Kako mogu promijeniti to? Ja sam sa sustavom Windows XP Home Edition. Imao sam također provjerava da moja matična ploča (ime modela ja licemjerje sjećati) bih iskoristiti ovu RAM-a će se pokrenuti 800mhz RAM. Pročitao sam da elsehwre trampljenje utore oko može pomoći - ali BIOS prepoznaje ga tako je to isplati? Također sam pročitao o pokretanju mijenjanje datoteka, itd. - rado to učiniti ako Internet utvrde. Trebala bih naglasiti da nisam jako tech savy kada se radi uređivanja datoteka bilo koji odgovor pa bih zahvalan na jednostavan pojmova - Hvala unaprijed! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebate 64bit Windows, 32bit je ograničena na 3.25gb
| |||
| |||
| pa Da li to znaci da 3 / 4 of RAM je neiskorišten? Ili je to samo da je Windows se prepoznao? - Ne postoji način da se varati prozore na ovo? |
|
| |||
| |||
| Dug kao JA znati ako ga ne mogu vidjeti, ne može koristiti. Nema šanse da drugu okrugao nego idi 64bit. Dobro objašnjenje ovdje> http://blogs.msdn.com/hiltonl/archiv...m-problem.aspx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows ME Installed nič i ima Memory Range sukobu sa BIOS | caselles206 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 26. ožujak 2009 15:53 |
| Installed memory reads niska | Nightowl | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 2. prosinac 2008 04:06 |
| Da li bi ovo biti moja memorija? | pete21 | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 1. ožujak 2008 11:32 |
| Memorija Molimo za pomoć! | Boss Beaner | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 13 siječanj 2008 17:12 |
| Koja memorija? | cliveh | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 14. listopad 2007 06:29 |
| Thread Tools | |
| |