![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Éppen most telepített 4GB az nVidia 800MHz RAM-ra az én alaplap 2 nyílásoknak 2gb. BIOS tisztában van azzal, hogy 4 GB van, de az ablakok doesnt. A Windows azt mondja, hogy csak 3.25GB beszerezhetők. Hogyan lehet ezen változtatni? Én Windows XP Home Edition. Azt is ellenőrzik, hogy az alaplap (a modell neve i cant emlékszem), akkor ezt a RAM és fut 800MHz RAM. Elolvastam elsehwre hogy swapping résidők körül lehet segíteni -, de a BIOS felismeri, hogy így is megéri? Azt is olvastam változó indítási fájlok etc - boldog, hogy ezt, ha működik. Meg kell mutatni arra, hogy én nem vagyok nagyon tech SAVY amikor editing kép így választ Nagyra értékelném a könnyű feltételek - Thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg kell 64bit ablakok, 32bit csak 3.25gb
| |||
| |||
| így ez azt jelenti, hogy 3 / 4 a RAM felhasználatlan? Vagy csak, hogy a Windows doesnt ismerje meg? - Nincs módja annak, hogy csaló ablakot ez? |
|
| |||
| |||
| Amennyire én tudom, ha nem látom, nem tudja használni. Nem fordítva ez nem megy 64bit. Jó magyarázat itt> http://blogs.msdn.com/hiltonl/archiv...m-problem.aspx |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows ME Telepített Nic és van egy Memory Range összeütközésbe BIOS | caselles206 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 26. március 2009 15:53 |
| Telepített memória olvasás alacsony | Nightowl | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 2. december 2008 04:06 |
| Vajon ez lesz a memória? | pete21 | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 1. március 2008 11:32 |
| Memória Please Help! | Boss Beaner | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 13. január 2008 17:12 |
| Milyen memória? | cliveh | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 14. október 2007 06:29 |
| Téma eszközök | |
| |