![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik įdiegta 4GB NVIDIA 800MHz RAM ant mano plokštėje 2 slots apie 2gb. BIOS pripažįsta, kad yra 4 GB, bet ten langai doesnt. "Windows" sako, kad yra tik 3.25GB available. Kaip galiu pakeisti? Aš Windows XP Home Edition. Aš taip pat patikrino, kad mano pagrindinė plokštė (modelio pavadinimas: i cant remember) galėtų imtis šio RAM ir veiks 800MHz RAM. Aš perskaičiau elsehwre kad Swapping slots maždaug galėtų padėti - bet BIOS, jis pripažįsta, kad tai verta? Aš taip pat skaitykite apie besikeičiančius startup failus ir tt - malonu tai daryti, jei ji veikia. Norėčiau pabrėžti, kad nesu labai Tech savy, kai reikia redaguoti rinkmenas, kad jokio atsakymo, būčiau dėkingas, lengvai sąlygos - Thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums reikia Windows 64bit, 32bit yra tik 3.25gb
| |||
| |||
| tai ar tai reiškia, kad 3 / 4 RAM nepanaudoti? Ar tai tik Windows doesnt pripažinti? - Ar nėra taip apgauti Windows apie tai? |
|
| |||
| |||
| Kiek aš žinau, jei jis negali matyti, jis negali juo naudotis. Nr atvirkščiai ji ne eiti 64bit. Good explanation čia> http://blogs.msdn.com/hiltonl/archiv...m-problem.aspx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows ME Installed Nic ir ji Atmintis klasės Konfliktas su BIOS | caselles206 | Networking, Modems & VoIP | 3 | Kovas 26, 2009 15:53 |
| Įdiegta atminties skaito mažai | Nightowl | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 2 gruodis 2008 04:06 |
| Ar tai bus mano atmintis? | pete21 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | 1 kovas 2008 11:32 |
| Atminties Help please! | Boss Beaner | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 13 sausis 2008 17:12 |
| Kuris atmintis? | cliveh | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 14 spalis 2007 06:29 |
| Temos įrankiai | |
| |