![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es tikko instalēta 4GB nvidia 800MHz RAM uz manu mātesplatē 2 laika nišām 2gb. BIOS atzīst, ka ir 4 GB tur, bet logi doesn't. Windows saka, ka ir tikai 3.25GB pieejams. Kā es varu mainīt? Man Windows XP Home Edition. Man arī ir pārbaudījusi, ka mana mātesplate (modelis nosaukumu nevaru atcerēties), varētu ņemt to RAM un turpināsies 800MHz RAM. Es izlasīju elsehwre ka pārnešana slots aptuveni varētu palīdzēt - bet BIOS atzīst, ka tā tas ir tā vērts? Esmu arī lasījusi mainīt startēšanas failiem utt - labprāt to darīt, ja tā darbojas. Man vajadzētu norādīt, ka es neesmu ļoti tech SAVY, kad runa ir par rediģēšanas failus, lai visas atbildes es labprāt jums viegli ziņā - Thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums nepieciešams 64bit logi, 32bit ir tikai 3.25gb
| |||
| |||
| tādējādi tas nozīmē, ka 3 / 4 no RAM nav izlietots? Vai tas ir tikai, ka Windows doesn't atzīt? - Vai nav tā, lai apkrāptu logi this? |
|
| |||
| |||
| Cik man zināms, ja to nevar redzēt, tas nevar izmantot. Nē otrādi neko citu kā iet 64bit. Labs paskaidrojums šeit> http://blogs.msdn.com/hiltonl/archiv...m-problem.aspx |