![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som nainštalované 4 GB RAM 800MHz nvidia na mojej doske v 2 sloty na 2 GB. BIOS uznáva, že tam sú 4 GB, ale tam okna doesnt. Windows hovorí, že existuje iba 3.25gigabajt k dispozícii. Ako mám túto zmenu? Já jsem s operačným systémom Windows XP Home Edition. Mal som tiež skontrolovať, že moja doska (názov modelu i cant pamatovat) by prijať túto RAM a poběží 800MHz RAM. Čítal som, že prohozením elsehwre otvorov okolo by mohol pomôcť - ale BIOS uvedomuje si to, je to za to? Já si tiež prečítať o zmene spustenie súborov atď - radi to urobiť, ak to funguje. Mal by som zdôrazniť, že nie som veľmi tech savy pokiaľ ide o editáciu súborov tak odpoveď by som ocenil v jednoduchej pojmy - Thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potrebujete 64bit Windows, 32bit je obmedzený na 3.25gigabajt
| |||
| |||
| tak to znamená, že 3 / 4 z RAM je voľná? Alebo je to len, že systém Windows doesnt uznať? - Neexistuje žiadny spôsob, ako ošidit okná na to? |
|
| |||
| |||
| Pokiaľ viem, ak tomu tak nie je vidieť, nie je možné použiť. Nijak kolo je iné, ako ísť 64bit. Dobré vysvetlenie tu> http://blogs.msdn.com/hiltonl/archiv...m-problem.aspx |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows ME Inštalovaný Nič a má pamäť Rozsah Konflikt s BIOS | caselles206 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 26. marca 2009 15:53 |
| Inštalovaná pamäť číta málo | Nightowl | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 2. decembra 2008 04:06 |
| Bolo by to moja pamäť? | pete21 | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 1. marca 2008 11:32 |
| Memory Pomôžte, prosím! | Boss Beaner | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 13. januára 2008 17:12 |
| Ktoré pamäti? | cliveh | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 14. október 2007 06:29 |
| Thread Tools | |
| |