![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам праведан инсталиран 4ГБ оф РАМ НВИДИА 800мхз на моју матичну плочу у 2 слот од 2ГБ. БИОС признаје да постоје 4 ГБ, али тамо се прозори. Уиндоус каже да постоји само 3.25ГБ Доступно. Како да променим то? Ја сам са системом Уиндоус КСП Хоме Едитион. Имао сам такође проверава да моја матична плоча (име модела ја лицемјерје сећати) бих искористити ову РАМ-а ће се покренути 800мхз РАМ. Прочитао сам да елсехуре трампљење слот око може помоћи - али БИОС препознаје га тако је то исплати? Такође сам прочитао о покретању мијењање датотека, итд - радо то учинити ако то утврде. Требала бих нагласити да нисам јако тецх савы када се ради уређивања датотека било који одговор па бих захвалан на једноставан појмова - Хвала унапред! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Требате 64бит Уиндоус, 32бит је ограничена на 3.25гб
| |||
| |||
| па Да ли то знаци да 3 / 4 оф РАМ је неискориштени? Или је то само да је Уиндоус се препознао? - Не постоји начин да се варати прозоре на ово? |
|
| |||
| |||
| Дуг као ЈА кноткле да га не могу видети, не може користити. Нема шансе да другу облина него иди 64бит. Добро објашњење овде> хттп://блогс.мсдн.цом/хилтонл/арцхив...м-проблем.аспкс |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус МЕ Инсталлед ниц и има Меморы Ранге сукобу са БИОС | цаселлес206 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 26 март 2009 15:53 |
| Инсталлед меморы реадс ниска | Нигхтоул | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 2 децембар 2008 04:06 |
| Да ли би ово бити моја меморија? | пете21 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 1 март 2008 11:32 |
| Меморија Молимо за помоћ! | Босс Беанер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 13 јануар 2008 17:12 |
| Која меморија? | цливех | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 14 октобар 2007 06:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |