![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Sadece anakart üzerine 2GB 2 yuvaları olarak 800MHz RAM 4GB NVIDIA ve yüklü. BIOS bu 4 GB var ama pencere doesnt olduğunu tanımaktadır. Windows, sadece 3.25GB mevcut olduğunu söyledi. Bunu nasıl değiştirebilirim? Windows XP Home Edition kullanıyorum. Ayrıca bu benim anakart (model adı i cant hatırlıyorum) Bu RAM alıp kontrol vardı 800MHz Ram çalışacaktır. O swapping bir yuva etrafında yardımcı olabilir elsehwre okudum - ama BIOS böylece buna değer tanır? Ayrıca başlangıç dosyaları vs değiştirme konusunda okudum - Bunu yapmak için mutlu eğer çalışır. Ben çok teknoloji değil savy pm zaman düzenleme dosyalarına kadar herhangi bir yanıt Ben kolay açısından büyük yararı olacaktır - Teşekkürler peşin gelir belirtmek gerekir! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen 32bit 3.25gb sınırlıdır 64bit pencere, gerek
| |||
| |||
| bu demek ki 3 / 4 RAM kullanılmamış olduğunu gösteriyor? Veya sadece Windows doesnt onu tanıyan bu? - Bu pencerelerin hile yolu yoktur? |
|
| |||
| |||
| Eğer onu göremiyorsanız kadarıyla, buna kullanamazsınız. Daha 64bit git başka yok tur. Açıklama burada İyi> http://blogs.msdn.com/hiltonl/archiv...m-problem.aspx |