![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що встановив 4 Гб оперативної пам'яті NVIDIA 800mhz на мою материнську плату в 2 слота 2GB. BIOS визнає, що існують 4 Гб, але є вікна doesnt. Windows каже, що є тільки 3.25GB Доступно. Як це змінити? Я під управлінням Windows XP Home Edition. Я також перевірив, що моя материнська плата (і назва моделі нахиляє пам'ятаю) хотів би скористатися цією пам'яті і буде працювати 800mhz Рам. Я читав, що заміна elsehwre слотів навколо могло б допомогти - але BIOS визнає, так чи варто це того? Крім того, я читав про зміну файлів автозавантаження і т.д. - заради цього, якщо він працює. Я хотів би зазначити, що я не дуже Tech Сави, коли справа доходить до редагування файлів, так що будь-яка відповідь я хотів би на пільгових умовах - Спасибо заранее! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам необхідно 64bit Windows, 32bit обмежується 3.25gb
| |||
| |||
| Чи означає це означатиме, що 3 / 4 ОЗУ невикористаними? Чи це просто, що Windows doesn't визнати це? - Невже ніяк не можна обманювати Windows з цього приводу? |
|
| |||
| |||
| Наскільки я знаю, якщо це не видно, вона не може його використовувати. Ні за що навколо нього інший, ніж іти 64bit. Гарне пояснення тут> http://blogs.msdn.com/hiltonl/archiv...m-problem.aspx |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows ME встановленому Nic і має діапазон пам'яті конфлікт з BIOS | caselles206 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 26 березня 2009 15:53 |
| Встановлена пам'ять читає низьким | Nightowl | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 2 грудня 2008 04:06 |
| Чи буде це моїй пам'яті? | pete21 | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 1 березня 2008 11:32 |
| Пам'ять Help Please! | Господар Beaner | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 13 січня 2008 17:12 |
| Яка пам'ять? | cliveh | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 14 жовтня 2007 06:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |