по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Изследователите Създайте нова Термални Материал

Reply

Нишка Инструменти
Old 15 април 2009 г., 12:19
Номер на групата

Default Изследователите Създайте нова Термални Материал

Намерени тази статия, че "блестене наскоро съобщи, че е успешно тествани охладители използвайки диамант / въглеродни съединения с учени в Германия, твърдят, че са постигнати резултати достойни охлаждане чрез добавяне диамантен прах с мед ".
Изглежда, че с диамантен прах сплав с мед и да се обвърже crome тя, провежда топлината в един по-добър процент от това просто мед, но също така doesn't разширят и договор колкото това е възможно намаляване на износване и разкъсване на процесора,

Im заинтересовани да видят дали това ще бъдат доразвити и ако той няма да дойде на пазара или друга компания, ще последват техните олово, DONT но мисля, че някога ще получи същите резултати като вода за охлаждане, но първите дни още толкова, които знаят,

http://www.custompc.co.uk/news/60555...-material.html

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Old 15 април 2009 г., 14:08
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от redden137 View Post
DONT мисля, че някога ще получите същите резултати като вода за охлаждане, но първите дни още толкова, които знаят,
Може винаги да използвате комбинирани да се присъединят към процесора до waterblock, за крайния охлаждане
Old 15 април 2009 г., 14:42
Член Група

скъпо ...
Old 15 април 2009 г., 18:55
Номер на групата

Имайте предвид, че това не е топлинна комбинирани, това е покритието да добавите към медни компоненти.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 16 април 2009 г., 07:55
Номер на групата

Да, но с развитието .. Кой знае ..

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Проблеми блокиране на достъпа до някои материали по Ie8, без да се наруши всякакъв достъп simon1990 Браузъри Уеб & FTP клиенти 2 10 април 2009 01:14
Не термична паста = безопасни? anthonyla65 Процесори, дънни платки & RAM 15 7 Ноем 2008 17:19
Прилагане на топлинна съединение Mooseknuckle Общи Хардуер Чат 3 20 Август, 2008 10:21
Термални паста помощ? computeruler Процесори, дънни платки & RAM 17 20 април 2008 18:22
Термални Залепи проливат Процесори, дънни платки & RAM 1 27 Jan 2008 04:15
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc