![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Намерени тази статия, че "блестене наскоро съобщи, че е успешно тествани охладители използвайки диамант / въглеродни съединения с учени в Германия, твърдят, че са постигнати резултати достойни охлаждане чрез добавяне диамантен прах с мед ". Изглежда, че с диамантен прах сплав с мед и да се обвърже crome тя, провежда топлината в един по-добър процент от това просто мед, но също така doesn't разширят и договор колкото това е възможно намаляване на износване и разкъсване на процесора, Im заинтересовани да видят дали това ще бъдат доразвити и ако той няма да дойде на пазара или друга компания, ще последват техните олово, DONT но мисля, че някога ще получи същите резултати като вода за охлаждане, но първите дни още толкова, които знаят, http://www.custompc.co.uk/news/60555...-material.html
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| скъпо ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имайте предвид, че това не е топлинна комбинирани, това е покритието да добавите към медни компоненти.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Да, но с развитието .. Кой знае ..
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблеми блокиране на достъпа до някои материали по Ie8, без да се наруши всякакъв достъп | simon1990 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 10 април 2009 01:14 |
| Не термична паста = безопасни? | anthonyla65 | Процесори, дънни платки & RAM | 15 | 7 Ноем 2008 17:19 |
| Прилагане на топлинна съединение | Mooseknuckle | Общи Хардуер Чат | 3 | 20 Август, 2008 10:21 |
| Термални паста помощ? | computeruler | Процесори, дънни платки & RAM | 17 | 20 април 2008 18:22 |
| Термални Залепи | проливат | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 27 Jan 2008 04:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |