kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

A kutatók Új Thermal Anyag

Reply

Téma eszközök
Old Április 15 2009, 12:19
Donor Group

Default A kutatók Új Thermal Anyag

Megtaláltam ezt a cikket, hogy "Szikrázó nemrégiben bejelentette, hogy sikeresen tesztelt hűtők használatával egy gyémánt / szén vegyület kutatók Németország azt állítja, hogy sikerült elérnie a tisztességes hűtés eredményeket kiegészítve gyémánt por, hogy a réz ".
Úgy tűnik, hogy használ gyémánt por olvasztott rézzel és crome, hogy bekötöm, vezeti a hőt a jobb arány, mint a réz, hanem csak doesnt expand és szerződéses annyi így csökkenti az esetleges kopás a CPU,

Im érdekelt, hogy ha ezt tovább fogják fejleszteni, és ha valaha is jönnek a piacra, vagy hogy egy másik cég fogja követni, hogy az ólom, de ne gondolja, hogy valaha is el ugyanazt az eredményt a vízhűtés, de korán van még, aki úgy tudja,

http://www.custompc.co.uk/news/60555...-material.html

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Április 15 2009, 14:08
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by redden137 View Post
dont hiszem, hogy valaha is el ugyanazt az eredményt a vízhűtés, de korán van még, aki úgy tudja,
Mindig használja az összetett, hogy csatlakozzon a CPU a waterblock, a végső hűtés
Old Április 15 2009, 14:42
Csoport tagja

drága ...
Old Április 15 2009, 18:55
Donor Group

Megjegyzendő, hogy ez nem egy termikus összetett, ez a bevonat hozzá a réz alkatrészeket.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Április 16 2009, 07:55
Donor Group

Igen, de a fejlesztési .. ki tudja ..

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Problémák blokkolása hozzáférést bizonyos anyagok Ie8 károsítása nélkül minden olyan hozzáférési simon1990 Web böngésző és FTP Clients 2 10. április 2009 01:14
Nem termikus paste = Biztos? anthonyla65 Processzorok, alaplapok és RAM 15 7. november 2008 17:19
Alkalmazása termikus összetett Mooseknuckle Általános fémáru Chat 3 20. augusztus 2008 10:21
Thermal paste segíteni? computeruler Processzorok, alaplapok és RAM 17 20. április 2008 18:22
Thermal Beillesztés shed Processzorok, alaplapok és RAM 1 27. január 2008 04:15
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.