![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megtaláltam ezt a cikket, hogy "Szikrázó nemrégiben bejelentette, hogy sikeresen tesztelt hűtők használatával egy gyémánt / szén vegyület kutatók Németország azt állítja, hogy sikerült elérnie a tisztességes hűtés eredményeket kiegészítve gyémánt por, hogy a réz ". Úgy tűnik, hogy használ gyémánt por olvasztott rézzel és crome, hogy bekötöm, vezeti a hőt a jobb arány, mint a réz, hanem csak doesnt expand és szerződéses annyi így csökkenti az esetleges kopás a CPU, Im érdekelt, hogy ha ezt tovább fogják fejleszteni, és ha valaha is jönnek a piacra, vagy hogy egy másik cég fogja követni, hogy az ólom, de ne gondolja, hogy valaha is el ugyanazt az eredményt a vízhűtés, de korán van még, aki úgy tudja, http://www.custompc.co.uk/news/60555...-material.html
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| drága ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megjegyzendő, hogy ez nem egy termikus összetett, ez a bevonat hozzá a réz alkatrészeket.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Igen, de a fejlesztési .. ki tudja ..
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák blokkolása hozzáférést bizonyos anyagok Ie8 károsítása nélkül minden olyan hozzáférési | simon1990 | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 10. április 2009 01:14 |
| Nem termikus paste = Biztos? | anthonyla65 | Processzorok, alaplapok és RAM | 15 | 7. november 2008 17:19 |
| Alkalmazása termikus összetett | Mooseknuckle | Általános fémáru Chat | 3 | 20. augusztus 2008 10:21 |
| Thermal paste segíteni? | computeruler | Processzorok, alaplapok és RAM | 17 | 20. április 2008 18:22 |
| Thermal Beillesztés | shed | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 27. január 2008 04:15 |
| Téma eszközök | |
| |