![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מציאה מאמר זה, כי "לאחרונה יש זיק העידוה בהצלחה נבחנה coolers באמצעות יהלום / פחמן מרוכב עם חוקרים בגרמניה בטענה כדי Cooling השיגו תוצאות נאות על ידי הוספת אבקות יהלומים כדי נחושת ". נראה כי באמצעות אבקת יהלום מסוגסג עם נחושת ו crome כדי לרתק אותו, מקיים בשעה בחום טוב יותר מאשר נחושת הדולר אלא גם להרחיב doesn't ו חוזה עד כמה כל כך פוחת האפשריים בלאי על CPU, Im מעניין לראות אם זה יהיה עוד יותר מפותחים ואם אי פעם לבוא על גבי השוק, או אם יעברו לחברה אחרת שלהם להוביל, אבל dont חושב שזה אי פעם לקבל את אותן תוצאות כמו קירור מים אבל עדיין מוקדם ימים אז מי יודע, http://www.custompc.co.uk/news/60555...-material.html
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| יקר ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שים לב כי הדבר אינו תרמית המתחם, זהו ציפוי נחושת כדי להוסיף רכיבים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| כן, אבל עם התפתחות .. מי יודע .. |
![]() |
|
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות חוסם את הגישה אל חומרים מסוימים על Ie8 ללא כל פגיעה גישה | simon1990 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | -10 לאפריל 2009 01:14 |
| לא בטוח = משחה תרמית? | anthonyla65 | CPUs, Motherboards & RAM | 15 | 7 נובמבר 2008 17:19 |
| יישום תרכובת תרמית | Mooseknuckle | כללי חומרה צ 'אט | 3 | ה -20 לאוגוסט 2008 10:21 |
| Thermal להדביק לעזור? | computeruler | CPUs, Motherboards & RAM | 17 | ה -20 לאפריל 2008 18:22 |
| Thermal הדבק | לשפוך | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | -27 ינואר 2008 04:15 |
| שרשרת כלים | |
| |