mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Mokslininkų Sukurti naują šilumos Medžiaga

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 15, 2009, 12:19
Donorų grupės

Default Mokslininkų Sukurti naują šilumos Medžiaga

Šiame straipsnyje nustatyta, kad "Sparkle neseniai paskelbė, kad ji sėkmingai bandomas aušintuvai taikant deimanto ir anglies junginys su mokslo Vokietija teigia, kad buvo pasiekti padoraus aušinimo rezultatus, pridedant deimantiniai milteliai varis ".
Atrodo, kad naudojant deimantų milteliai lydyto vario ir crome įpareigoti ją vykdo šilumos, tuo geriau norma ne tik varis, bet doesnt išplėsti ir pagal sutartį tiek, kiek tai įmanoma mažinant nusidėvėjimą CPU,

Im įdomu pamatyti, jei tai bus plėtojama ir toliau, jei jis kada nors ateis į rinką ar kita bendrovė, seks jos pavyzdžiu, tačiau dont think ji bus kada nors gauti tuos pačius rezultatus, kaip vandens aušinimas, bet jos dienomis dar Taigi, kas žino,

http://www.custompc.co.uk/news/60555...-material.html

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Balandis 15, 2009, 14:08
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by redden137 View Post
dont think ji bus kada nors gauti tuos pačius rezultatus, kaip vandens aušinimo, tačiau jos dienomis dar Taigi, kas žino,
Ar visada naudoti kombinuotuosiuose prisijungti CPU waterblock, galutiniam aušinimo
Old Balandis 15, 2009, 14:42
Narys

brangus ...
Old Balandis 15, 2009, 18:55
Donorų grupės

Atkreipkite dėmesį, kad tai ne šiluminė junginys, tai danga įtraukti į vario komponentų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Balandis 16, 2009, 07:55
Donorų grupės

Taip, bet su plėtra .. kas žino ..

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemos, blokuoja prieigą prie tam tikros medžiagos apie IE8 nepažeidus All Access simon1990 Naršyklėms & FTP Klientai 2 Balandis 10, 2009 01:14
Nr šilumos pasta = saugūs? anthonyla65 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 15 7 lapkritis 2008 17:19
Taikant šilumos junginys Mooseknuckle General Hardware Chat 3 Rugpjūtis 20, 2008 10:21
Terminiai pasta padėti? computeruler CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 17 Balandis 20, 2008 18:22
Thermal Paste sąsiauris CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 27 sausis 2008 04:15
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.