![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šiame straipsnyje nustatyta, kad "Sparkle neseniai paskelbė, kad ji sėkmingai bandomas aušintuvai taikant deimanto ir anglies junginys su mokslo Vokietija teigia, kad buvo pasiekti padoraus aušinimo rezultatus, pridedant deimantiniai milteliai varis ". Atrodo, kad naudojant deimantų milteliai lydyto vario ir crome įpareigoti ją vykdo šilumos, tuo geriau norma ne tik varis, bet doesnt išplėsti ir pagal sutartį tiek, kiek tai įmanoma mažinant nusidėvėjimą CPU, Im įdomu pamatyti, jei tai bus plėtojama ir toliau, jei jis kada nors ateis į rinką ar kita bendrovė, seks jos pavyzdžiu, tačiau dont think ji bus kada nors gauti tuos pačius rezultatus, kaip vandens aušinimas, bet jos dienomis dar Taigi, kas žino, http://www.custompc.co.uk/news/60555...-material.html
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| brangus ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atkreipkite dėmesį, kad tai ne šiluminė junginys, tai danga įtraukti į vario komponentų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taip, bet su plėtra .. kas žino ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos, blokuoja prieigą prie tam tikros medžiagos apie IE8 nepažeidus All Access | simon1990 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | Balandis 10, 2009 01:14 |
| Nr šilumos pasta = saugūs? | anthonyla65 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 15 | 7 lapkritis 2008 17:19 |
| Taikant šilumos junginys | Mooseknuckle | General Hardware Chat | 3 | Rugpjūtis 20, 2008 10:21 |
| Terminiai pasta padėti? | computeruler | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 17 | Balandis 20, 2008 18:22 |
| Thermal Paste | sąsiauris | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 27 sausis 2008 04:15 |
| Temos įrankiai | |
| |