![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uzskatīja, ka šis pants nosaka, ka "Sparkle nesen paziņoja, ka tā bija veiksmīgi pārbaudīts dzesētāji izmantojot dimanta / oglekļa savienojumu ar zinātniekiem Vācijā, apgalvojot, ka ir sasniegušas pienācīgu dzesēšanu rezultātus, pievienojot dimanta pulveris vara ". Šķiet, ka, izmantojot dimanta pulvera kausēto ar varu un crome saistīt to, vada siltumu labāk ātrumu nekā tikai vara, bet arī doesn't paplašināt un līgumu tik daudz, lai mazinot iespējamo nolietošanos par CPU, Im ieinteresēti, lai redzētu, vai tas tiks attīstīta tālāk, un, ja tas vēl nāk uz tirgu vai cita sabiedrība sekos viņu piemēram, bet dont domāju, ka tas jebkad iegūt tādu pašu rezultātu, ūdens dzesēšana, bet tā pirmsākumiem vēl tik kurš zina, http://www.custompc.co.uk/news/60555...-material.html
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| dārgi ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ņemiet vērā, ka šis nav siltuma savienojumu, tas ir pārklājums, lai pievienotu vara detaļām.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jā, bet ar attīstību .. kas zina ..
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |