![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znalezione w tym artykule, że "Sparkle niedawno ogłosiła, że z powodzeniem badanych Chłodnice przy użyciu diamentu / węgla złożonych z naukowców w Niemczech, twierdząc, że osiągnięte wyniki godnej chłodzenia poprzez dodanie proszku miedzi diament ". Wydaje się, że przy użyciu diamentu topiona proszku z miedzi i crome wiążącym go prowadzi ciepła na lepszą stawkę niż tylko miedź, ale także rozwinąć i doesnt umowy tak dużo jak to możliwe zmniejszenia zużycia na CPU, Im zainteresowane tym, aby sprawdzić, czy będzie dalej rozwijana, a jeśli to się kiedykolwiek na rynek, czy też innej firmy będą ich prowadzić, ale dont think będzie kiedykolwiek uzyskać takie same wyniki jak woda chłodzenia ale jego początków jeszcze tak kto wie, http://www.custompc.co.uk/news/60555...-material.html
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
|
| |||
| |||
| drogie ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Należy pamiętać, że nie jest to związek termicznej, to powłoki dodać do miedzianych elementów.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tak, ale z rozwojem .. kto wie ..
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |