![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am găsit acest articol că "Sparkle au anunţat recent că a avut succes testate Coolere folosind un diamant / carbon compus cu cercetători din Germania care pretind a fi atins decente răcire rezultate prin adăugarea de pulbere de cupru de diamant ". Se pare că, utilizând diamant pulbere topite cu cupru şi crome obligati sa-l, desfăşoară de caldura, la o rata mult mai bine doar de cupru, dar şi doesnt extinde contractul şi la fel de mult posibil, astfel încât diminuarea de uzură de pe cpu, Im interesate, pentru a vedea dacă acest lucru va fi dezvoltat în continuare şi dacă se va mai veni pe piaţă sau dacă o altă societate, vor urma lor de plumb, dont dar cred că se va ajunge la aceleaşi rezultate ca şi apă de răcire, dar început încă atât de cine stie, http://www.custompc.co.uk/news/60555...-material.html
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| scump ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reţineţi că acest lucru nu este un compus termica, este o acoperire de protecţie pentru a adăuga şi a componentelor de cupru.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Da, dar cu dezvoltare .. cine stie ..
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
![]() |
|
| Marcaje |