![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nájdeno tohto článku, že "Sparkle nedávno oznámila, že úspešne testováno chladiče pomocou diamantového / zlúčeniny uhlíka s výskumníkmi v Nemecku tvrdia, že dosiahli slušných výsledkov chladenie pridaním diamantové prášok na medi ". Zdá sa, že pomocou diamantového prášku taveného s meďou a Croma zaväzovať ju vedie teplo na lepšiu sadzbu, než len meď, ale aj rozšíriť a doesnt zmluvy rovnako tak zmiernením možného opotrebenia na CPU, Im zaujíma, či to bude ďalej vyvíjať, a ak to bude stále prichádzajú na trh, alebo či budú nasledovať ďalšie spoločnosti, ich vedúci, ale dont myslím, že to bude niekedy k rovnakému výsledku ako vodné chladenie, ale jeho začiatkoch ešte tak kto vie, http://www.custompc.co.uk/news/60555...-material.html
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| drahé ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všimnite si, že to nie je tepelné zlúčenina je náterom pridať do medených komponentov.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Áno, ale s rozvojom .. kto vie ..
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problémy blokovanie prístupu k niektorým Materiál na Ie8 Bez damaging všetky prístupové | simon1990 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 10. apríla 2009 01:14 |
| Nie termálne pasta = bezpečné? | anthonyla65 | Procesory, základné dosky & RAM | 15 | 7. novembra 2008 17:19 |
| Uplatnenie tepelnej zlúčenina | Mooseknuckle | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 20. August 2008 10:21 |
| Termálne pasta pomôcť? | computeruler | Procesory, základné dosky & RAM | 17 | 20 apríla 2008 18:22 |
| Thermal Vložiť | prístrešok | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 27. januára 2008 04:15 |
| Thread Tools | |
| |