мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Истраживачи Креирај нови Термална материјал

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15 тра 2009, 12:19
Донаторска Група

Default Истраживачи Креирај нови Термална материјал

Пронађено овом члану да је "блистање недавно је објавила да је успешно испитан Фрижидери помоћу дијамант / угљеника спој са истраживачима у Немачкој тврде да су постигнути резултати пристојно хладјење додавањем дијамантску прах за бакар ".
Чини се да је коришћење дијамантску прах фусед са бакром и цроме за обавезивање га спроводи врућине на боље стопи од бакра, али исто тако се ширила и уговора колико толико смањивање могућег трошења и хабање на ЦПУ,

Им заинтересована да види ако је то ће бити развијени даље и ако ће икада доћи на тржиште, или неком другом фирмом услиједит ће њихово вођство, али не мислим да ће икада добити исте резултате као и вода за хлађење, али својим раним данима, тако још ко зна,

хттп://ууу.цустомпц.цо.ук/неус/60555...-материал.хтмл

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 15 тра 2009, 14:08
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы редден137 View Post
донт мислити да ће икада добити исте резултате као и вода за хлађење, али својим раним данима, тако још ко зна,
Увек могли користити сложени да се придруже ЦПУ на уатерблоцк, за крајњу хладјење
Old 15 тра 2009, 14:42
Мембер Гроуп

скупо ...
Old 15 тра 2009, 18:55
Донаторска Група

Имајте на уму да то није топлотна спој, то је премаз који желите додати на бакарне компоненте.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 16 тра 2009, 07:55
Донаторска Група

Да, али са развојем .. ко зна ..

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблеми Блокирање приступа неки материјал о Ие8 Без штетних Све Аццесс симон1990 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 10 април 2009 01:14
Не Термална паста = Сафе? антхоныла65 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 15 7 новембар 2008 17:19
Примена термалних спој Моосекнуцкле Генерал Хардуаре Цхат 3 20 аугуст 2008 10:21
Термална паста помоћи? цомпутерулер ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 17 20 април 2008 18:22
Тхермал Пасте пролити ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 27 јануар 2008 04:15
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц