![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знайшов цю статтю, що "Sparkle нещодавно оголосили, що вона успішно тестування Охолоджувачі використання Diamond / з'єднання вуглецю з дослідниками з Німеччини стверджують, що вони добилися гідного охолодження результатів шляхом додавання алмазного порошку на мідь ". Здається, що використання алмазного порошку злита з міддю і Кром пов'язувати його, проводить тепло на більш вигідний валютний курс, ніж просто міді, але doesn't розширюватися і стискуватися багато так як можливе зниження зносу на процесорі, Їм цікаво дізнатися, якщо це буде розвиватися далі і, якщо вона не вийде на ринок або інша компанія буде слідувати їх прикладу, але Dont думаю, що це ніколи не отримаєте ті ж результати, охолодження води, але перших днів свого існування ще такі, хто знає, http://www.custompc.co.uk/news/60555...-material.html
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| дорога ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зауважимо, що це не термопасти, це покриття, щоб додати до міді компоненти.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Так, але з розвитком .. хто знає ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема блокування доступу до певних матеріалів на ie8 без шкоди All Access | simon1990 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 10 квітня 2009 01:14 |
| Ні термопасти = SAFE? | anthonyla65 | Процесори, материнські плати RAM & | 15 | 7 листопада 2008 17:19 |
| Застосування термопасти | Mooseknuckle | Генеральний обладнання чат | 3 | 20 серпня 2008 10:21 |
| Теплова допомоги пасти? | computeruler | Процесори, материнські плати RAM & | 17 | 20 квітня 2008 18:22 |
| Термопаста | сарай | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 27 січня 2008 04:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |