![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam hrpa kompjutera JA pravedan je dobio od Gvido tko je hardver pretvorbi u bolnicu. Problem mi je da ima BIOS lozinke na njemu i ne postoji jumper za brisanje CMOS na matičnoj ploči. Također pokušao povlačenjem bateriju na brodu i da nije bilo posla. Ima li neki drugi način da se resetirati lozinku ili brisanje CMOS? Ja bih svaku pomoć. Hvala |
|
| |||
| |||
| Pogledajte i ako vam ovo pomaže: http://www.dewassoc.com/support/bios/bios_password.htm Edit: Eh, i dobrodošli na CJ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izvadite bateriju i isključiti iz mreže, ostavite nekoliko minuta. Ako je potrebno kratko kočiće na bateriji drľač.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| BIOS Flash Hard Drive Detection Reset | fsraja | CPU, Matične ploče i RAM | 0 | 26. svibanj 2009 13:23 |
| XP Password Reset | rongrace | Windows Operating Systems | 8 | 17. srpnja 2008 04:34 |
| Password Reset BIOS | NjM | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 10. ožujak 2008 09:33 |
| Bios password reset | ODi | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 8. ožujak 2008 12:02 |
| Thread Tools | |
| |