![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu kompiuterių I just got iš vaikino, kuris padarė aparatūros konversijų ligoninėje krūva. Man problema yra ta, kad BIOS slaptažodį, ir dėl to nėra Jumper išvalyti pagrindinėje plokštėje CMOS. Taip pat bandė traukiant baterija ant lentos ir kad didnt darbą arba. Ar yra kitas būdas pakeisti slaptažodį arba išvalykite CMOS? Aš už bet kokią pagalbą. Ačiū |
|
| |||
| |||
| Pažiūrėkite, ar tai padės jums: http://www.dewassoc.com/support/bios/bios_password.htm Edit: Oi, ir sveiki atvykę į CJ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nuimkite baterij ± ir atjunkite nuo maitinimo tinklo, palikti keletą minučių. Jei reikia, trumpas akumuliatoriaus laikiklis kaiščių.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Flash BIOS Hard Drive nustatymas iš naujo | fsraja | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 0 | Gegužė 26, 2009 13:23 |
| XP slaptažodžio | rongrace | Windows "operacinės sistemos | 8 | 17 liepa 2008 04:34 |
| BIOS slaptažodžio | NjM | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | Kovas 10, 2008 09:33 |
| BIOS slaptažodžio | ODI | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 8 kovas 2008 12:02 |
| Temos įrankiai | |
| |