![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є купа комп'ютерів я недавно отримав від хлопця, який зробив апаратних перетворень в лікарні. Проблемою для мене є те, що BIOS має пароль на нього і немає перемички для очищення CMOS на материнській платі. Потягнувши також намагався акумулятор на борту і що didn't роботи небудь. Є ще один спосіб скинути пароль або скинути CMOS? Буду вдячний за будь-яку допомогу. Спасибо |
|
| |||
| |||
| Дивіться, якщо це допоможе вам: http://www.dewassoc.com/support/bios/bios_password.htm Зміна: Ох, і ласкаво просимо в CJ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видаліть акумулятор і відключіть його від мережі, залиште на кілька хвилин. У разі потреби короткий контакти на утримувач батарейки.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Flash BIOS жорсткий диск виявлення скидання | fsraja | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 26 травня 2009 13:23 |
| XP пароля | rongrace | Операційні системи Windows | 8 | 17 липня 2008 04:34 |
| Скинути пароль BIOS | NjM | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 10 березня 2008 09:33 |
| Скинути пароль BIOS | ODI | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 8 березня 2008 12:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |