![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам Intel P4 3GHz за LGA775 и работи наистина горещо? 50c този е това, което беше тичане, когато бях на движение на фондовите охлаждане, но след това обновен до арктически фризер про 7 охлаждане и същото това, което би могло да бъде?
IM не прави много просто интернет уеб браузър отворен неговото ползване от 4 до 10 на натоварването на процесора е скача около Dont аз мисля, че това е прах или нищо Моята система: ubr компютърни игри
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont си безопасен Temp се притеснен, но какво therman паста използвахте? имат поглед върху някои Arctic Silver
| |||
| |||
| ОК благодаря защото искам да го овърклок малко да и аз се притесняваше, че ще изгори Ако го бях направил, ако беше, че по подразбиране гореща часовник, но аз бях на нещо, което дойде с него, която е articic и сребро, че това е perappliade |
|
| |||
| |||
| Аз не си арктически сребро може да ви тел, че си по-linek восък, да получите някои сребърни и ще намалите Temps с 5-10 градуса: 0 |
|
| |||
| |||
| и този точно това, което хората заяви, че е, но звучи добре |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Управление на ОС Off Арама Само. | cheesepuff | Общи Хардуер Чат | 3 | 1-во Aug 2009 10:04 |
| DVD устройството работи като CD ROM | deltheblue | Дискове & сменяемите носители | 4 | 23rd Jan 2008 11:36 |
| Работещи 2 DVD дискове | davsas | Дискове & сменяемите носители | 8 | 21 Jan 2008 06:52 |
| Работещи 2 компютъра от 1 IPS | gazza1 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 25 ноември 2007 09:04 |
| CPU пускат в 100% | zerotechnix | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 17 Март 2007 21:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |