![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám Intel P4 3GHz za 775 a to běží opravdu horké? 50c to je to, co bylo to vypadá když jsem běžel na skladě chlazení, ale pak povýšen do arktických mrazák 7 pro chlazení a stejné, jaké by to mohlo být?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeho bezpečné temp dont brát obavy, ale to, co therman vložit jste použili? se podívat na některé Arctic Silver
| |||
| |||
| ok díky způsobit chci přetaktovat to kousek a já se bál, že by vyhořet, kdybych to udělal, pokud by to bylo tak horké na výchozí čas, ale i použité věci, který s ní, který byl articic stříbrná Myslím, že to bylo perappliade |
|
| |||
| |||
| its ne Arctic Silver dovedu tel. vám, že jeho více linek vosk, trochu stříbra a budete snížit temps o 5-10 stupňů: 0 |
|
| |||
| |||
| tak to je právě to, co lidé říkali, že byl, ale zní dobře |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Spuštění OS Vypnuto RAM jen. | cheesepuff | Obecné Hardware Chat | 3 | 1. srpna 2009 10:04 |
| DVD běží jako CD-ROM | deltheblue | Drives & Removable Media | 4 | 23. leden 2008 11:36 |
| Spuštění 2 DVD disky | davsas | Drives & Removable Media | 8 | 21 ledna 2008 06:52 |
| Spuštění 2 PC od 1. IPS | gazza1 | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 25. listopadu 2007 09:04 |
| CPU běží na 100% | zerotechnix | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 17. března 2007 21:33 |
| Thread Nástroje | |
| |