![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy Intel P4 3GHz az LGA775 és a futás valóban meleg? 50c thats volt, mi volt futás, amikor fut az állomány hűtés de aztán feljavított Artic freezer pro 7 hűtő és ugyanaz, mi lehet?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a biztonságos hőm dont get aggódott, de mit therman paszta nem használja? egy pillantást néhány sarkvidéki ezüst
| |||
| |||
| ok thanks okozhat akarok overclock egy kicsit, és én aggódom, hogy elég, ha én, ha az volt, hogy meleg az alap óra, de használt a dolog, hogy az volt amit articic Ezüst azt hiszem perappliade |
|
| |||
| |||
| a nem sarkvidéki ezüst tel tudok arról, hogy a több linek viasz, egy kis ezüst, és alacsonyabb lesz az Ön által temps 5-10 fok: 0 |
|
| |||
| |||
| és amit most az emberek azt mondta, hogy de jól hangzik |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Futó operációs Off RAM Csak. | cheesepuff | Általános fémáru Chat | 3 | 1. Aug 2009 10:04 |
| DVD-meghajtó működik a CD-ROM | deltheblue | Drives & Removable Media | 4 | 23. január 2008 11:36 |
| Futás 2 DVD-meghajtók | davsas | Drives & Removable Media | 8 | 21. január 2008 06:52 |
| Futás 2 db van 1-IPS | gazza1 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 25. november 2007 09:04 |
| CPU fut, a 100% | zerotechnix | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 17. március 2007 21:33 |
| Téma eszközök | |
| |