![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu Intel P4 3GHz už LGA775 ir ji veikia tikrai karšta? 50c thats buvo tai, ką ji veikia, kai man buvo rodomi rankų aušinimo, tačiau vėliau modernizuotos, kad Artic šaldikliai PRO 7 aušinimo ir savo paties, kas galėtų būti?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jos saugios Temp Dont neramu bet ką therman pasta Jūs naudojate? yra tam tikru Arctic silver ieškoti
| |||
| |||
| Gerai, ačiū Cause I wanna overclock tai jau šiek tiek ir man buvo neramu ji dega, ar aš, jei ji buvo tai, kad karšto dėl įsipareigojimų neįvykdymo laikrodis, bet aš medžiagos, kuri buvo su juo buvo articic sidabro Manau, kad tai buvo perappliade |
|
| |||
| |||
| jos ne Arctic silver galiu Tel Jums, kad jos daugiau linek vaškas, kažkiek sidabro ir jums bus sumažinti temps 5-10 laipsnių: 0 |
|
| |||
| |||
| gerai thats ką žmonės sako, kad buvo, bet skamba gerai |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Running OS Off RAM Only. | cheesepuff | General Hardware Chat | 3 | 1 rugpjūtis 2009 10:04 |
| DVD-ROM veikia kaip CD-ROM | deltheblue | Drives & Removable Media | 4 | 23 sausis 2008 11:36 |
| Veikia 2 DVD diskai | davsas | Drives & Removable Media | 8 | 21 sausis 2008 06:52 |
| Running 2 PC nuo 1 IPS | gazza1 | Networking, Modems & VoIP | 3 | Lapkritis 25, 2007 09:04 |
| CPU veikia 100% | zerotechnix | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | Kovas 17, 2007 21:33 |
| Temos įrankiai | |
| |