![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам Интел П4 3ГХз за 775 и то ради стварно вруће? 50ц је тај што је покренут када сам био покренут на хлађење акција, а онда надоградити на Арктички Про замрзивачи 7 хлађење и исто оно што би могло бити?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| своје безбедне Темп нот добити забринути, али оно што тхерман налепите си користи? имају поглед на неке арктичке сребро
| |||
| |||
| Ок хвала узрок желим да га Оверцлоцкинг мало да се и сам био забринут да ће прегорети ако сам ако је подразумевано да је актуелно на сат, али сам користио ствари које сте добили са тим што је артициц сребрне мислим да је перапплиаде |
|
| |||
| |||
| Арктик је не могу вам сребро Тел линек да је више од воска, добили неке сребрне и да ћете смањити за 5-10 степени Темпс: 0 |
|
| |||
| |||
| и тај само оно што људи, рекао је, али звучи добро |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Покретање ОС Офф РАМ Само. | цхеесепуфф | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 1 аугуст 2009 10:04 |
| ДВД погон приказују као ЦД-РОМ | делтхеблуе | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 23 јануар 2008 11:36 |
| Руннинг 2 ДВД дискови | давсас | Дривес & Измјењиви медији | 8 | 21 јануар 2008 06:52 |
| Руннинг 2 пц-а од 1. ИПС | газза1 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 25 новембар 2007 09:04 |
| ЦПУ трчање на 100% | зеротецхникс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 17 март 2007 21:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |