![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене Intel P4 3GHz для LGA775 і вона дійсно працює гаряча? 50c Thats було те, що він утік, коли я біг на складі охолодженні, а потім підвищена до Artic морозильник Pro 7 охолодження і того ж, що це може бути?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| свою безпечну Dont Темп турбуватися але що Therman пастою ви користуєтеся? Ви також можете подивитися на деякі Arctic Silver
| |||
| |||
| OK завдяки причини я хочу, щоб розігнати трохи, і я був побоюються, що він буде горіти, якщо б я зробив, якщо вона була гарячою, що за замовчуванням годинник, але я використав матеріал, який прийшов з ним яка articic срібло я думаю, що це було perappliade |
|
| |||
| |||
| його не Арктиці і срібло може тел ви, що її більш linek воску, отримати срібло, і ви автоматично знизить Temps на 5-10 градусів: 0 |
|
| |||
| |||
| Thats добре, що люди просто сказав, що це звучить добре, але |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Запуск ОС Off ОЗУ Only. | cheesepuff | Генеральний обладнання чат | 3 | 1 серпня 2009 10:04 |
| DVD-привід працює як CD-ROM | deltheblue | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 23 січня 2008 11:36 |
| Тривалість 2 DVD дисків | davsas | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 21 січня 2008 06:52 |
| Тривалість 2 шт від 1 IPS | gazza1 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 25 листопада 2007 09:04 |
| Процесор працює на 100% | zerotechnix | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 17 березня 2007 21:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |