![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| γεια i πρόσφατα πήρε msi mobo k9nd. Έχω κι εγώ ένα πυρήνα που είναι τετράκλινα 2ghz. Μπορώ να αγοράσω ένα άλλο σε πιο γρήγορα ταχύτητα; ή μπορεί απλά χρησιμοποιήστε μία για τώρα; ευχαριστώ πρίζα F |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτή είναι μια μητρική πλακέτα διπλού επεξεργαστή, δεν σίγουρος αν μπορούμε να τα αναμιγνύουμε ταχύτητες όμως ...
| |||
| |||
| Όσον αφορά Είμαι ενήμερος, εάν αγοράσετε ένα στο afaster ταχύτητα, τόσο θα λειτουργεί στη χαμηλότερη ταχύτητα του επεξεργαστή. Αν δεν μπορείτε, φυσικά, ότι το οργανωμένο έγκλημα. Περιμένετε για επιβεβαίωση από άνθρακα πριν να κάνει τίποτα όμως.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και οι δύο κεντρικές μονάδες επεξεργασίας πρέπει να είναι ταυτόσημα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|